Home » Shop » Zachte wielen 65 mm met stift 11 mm

Zachte wielen 65 mm met stift 11 mm

6.00 Excl. btw | 7.26 inclusief btw p.st.

Zachte bureaustoelwielen

Dit bureaustoelwiel is geschikt voor vrijwel alle bureaustoelen. Dit wiel is uitgevoerd in zwart kunststof en is voorzien van een zwart profiel.

  • Penmaat: 11mm
  • Diameter: 65mm
  • Geschikt voor: Harde vloer, parket, hout, laminaat
  • Kleur wiel: Zwart
  • Kleur profiel: Zwart
  • Keurmerk: TÜV
  • Norm: EN 12529
Ook leverbaar met 10mm stift

254 op voorraad

- +

Zachte wielen 65mm

Onze wielen zijn geschikt voor veel verschillende merken bureaustoelen. De kans is dus groot dat onze zachte wielen hierdoor ook geschikt zijn voor uw bureaustoel.
Interstuhl en Haworth werken met verschillende penmaten. Ze werken onder anderen met 10mm, 6 kant en verlaagt borgring, waardoor onderdelen minder snel losraken. Heeft u vragen hierover? Schroom niet om contact met ons op te nemen.
De standaard diameter is van de wielen is 65mm.
De dikte van de pen, die wordt gebruikt om het wiel mee in de bureaustoel te monteren, is 11mm. Dit is een standaardmaat voor iedere bureaustoel.
Onze wielen hebben een zwarte, kunststof afdekkap. Dit beschermt het wiel tegen stootschade.

Wielen per stuk of per set

De zachte, hoge bureaustoelwielen zijn per stuk bij ons te bestellen. Echter, ons advies is om altijd alle bureaustoelwielen tegelijk te vervangen. Uit ervaring blijkt namelijk dat alle wielen zo goed als gelijk slijten. Door alle vijf de wielen tegelijk te bestellen, voorkomt u dat u nogmaals moet wachten. Voor ons, voor u en voor uw portemonnee is het tegelijk vervangen de beste optie!

Diameter van de wiel

De diameter van dit wiel is 65mm. Hierdoor is het wiel te gebruiken op zeer veel bureaustoelen. Het wiel is echter niet geschikt voor de Comforto 77 en Comforto 59. Heeft u de bureaustoel Comforto 77 of Comforto 59? Dan heeft u de zachte wielen met een pen maat van 10 mm nodig. Neem hiervoor contact met ons op.

Montage van de zachte wielen

Het vervangen van bureaustoelwielen is niet moeilijk. Wat U nodig heeft, is enige spierkracht en, soms, een combinatietang of iets vergelijkbaars. Vergeet niet om ook alle metalen pinnen uit de kruisvoet te vervangen. Deze pinnen worden met de nieuwe bureaustoelwielen bijgeleverd.

zachtewielen 65mm met stift 11mm

Norm: EN 12529
PenmaatØ 11mm
AansluitingUniverseel
Diameter wielØ 65mm
OngeremdNiet conform arbo
KleurZwart
Geschikt voorHarde ondergrond
LoopvlakZwart polyurethaan gecoat
PrijsPer stuk