Sedus

Sedus bureaustoelwielen

Sedus heeft ons laten zien wat bureaustoelen moeten kunnen. Ze weten welke wielen rollen alsof u over ijs schaatst en wat gebruiksgemak is. Jammer genoeg gaan alleen zelfs de Sedus bureaustoelwielen niet eindeloos mee.

De eenvoud waarmee Sedus de stoelen heeft gemaakt is niet aan de verfijndheid terug te zien. Daarom wilt u eindeloos van de stoel gebruik blijven maken. Dit kan, mits u de Sedus bureaustoelwielen op tijd weet te vervangen.

Versleten Sedus bureaustoelwielen zullen namelijk voor minder gemak zorgen. U wilt het optimale gebruiksgemak behouden, wat kan door slijtage te herkennen. Het onderhoud van een Sedus stoel is niets meer dan tijdig naar vervanging van de wielen te kijken.

Laat uw bureaustoel rollen als vanouds 

De Sedus bureaustoelwielen zijn gelukkig eenvoudig te vervangen. U hoeft geen handleiding te gebruiken of expert te zijn om de simpele wielen een vervanger te geven. Het enige wat u moet doen is een korte demontage voordat u de nieuwe wielen kunt plaatsen.

In totaal bent u nog geen drie minuten kwijt om vijf wielen van een bureaustoel te vervangen. Moet u alle wielen van een kantoor laten vervangen? Dan moet u hier natuurlijk wel een uurtje voor uittrekken.

U kunt bij bureaustielwielen.nl terecht voor diverse zachte wielen. Deze wielen zijn uitermate geschikt voor harde vloeren. De drie modellen die wij voor Sedus bureaustoelwielen aanbieden zijn zonder rem en dus niet conform de ARBO eisen. Dit hoeft geen probleem te zijn als dit niet nodig is.

Wij leveren binnen een werkdag

Zorg jij er vandaag nog voor dat uw bestelling geplaatst is? Dan kunnen de nieuwe bureaustoelwielen morgen al bij u binnenkomen. Uw Sedus bureaustoel(en) zullen daarna kunnen leven zoals het hoort!

Toont alle 3 resultaten