Drabert

Home » Zachte wielen » Drabert

Zoekt u nieuwe bureaustoelwielen voor uw Drabert bureaustoel?

Wij hebben ze in uitzonderlijke kwaliteit en voor een vaste lage prijs.
De wielen hebben een doorsnee van 50mm, 60mm en zijn voorzien van een metalen stift van 11mm x 22mm.

Kwaliteit uit EU

De bureaustoelwielen zijn van gelijke of zelfs betere kwaliteit dan van uw huidige Drabert bureaustoel. De wielen zijn door de Duitse TÜV gekeurd en tevens gecertificeerd volgens de EN 12529 norm.
Met deze bureaustoelwielen kan uw stoel er weer jaren tegen. Let wel op met warmte van eventuele vloerverwarming en de effecten van uv-licht. Deze zaken zijn van invloed op het zachte (PU) loopvlak van de bureaustoelwielen.

Particulier en bedrijf

We leveren aan particulier, echter ook aan kleine en grote bedrijven. U kunt de wielen per stuk bestellen, maar ons advies is om alle wielen tegelijk te vervangen. Zo voorkomt u op korte termijn een herhaling van het euvel.

5 of 100 bureaustoelwielen

Kleine aantallen zijn dus mogelijk, echter wilt u bijvoorbeeld 100 sets wielen bestellen dan zijn deze bijna altijd uit voorraad leverbaar.

Geschikt voor Drabert bureaustoelen

Deze bureaustoelwielen zijn door de royale diameter van 60mm universeel te gebruiken en daarmee bijzonder geschikt voor de volgende Drabert bureaustoelen met 11m pen:

  • Esencia
  • Salida
  • Cambio
  • Entrada
  • Entrada II
  • Mento

Drabert weetje

Kinnarps werd opgericht in 1942 door Jarl en Evy Andersson. Drabert is onderdeel van de Kinnarps Group. Kinnarps ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt tevens onder de volgende merknamen: Kinnarps, Materia, Skandiform, NC Nordic Care en MartinStoll.
Kinnarps is een van de grootste producenten van kantoormeubilair in Europa. Het bedrijf is in ongeveer 40 landen actief met 200 verkooppunten.

Zachte wielen geschikt voor harde vloeren.

Bestelt u de wielen voor 15.00 uur? Dan wordt deze dezelfde werkdag verzonden.