RH Stoelen

Home » Zachte wielen » RH Stoelen

RH Stoelen

U zoekt nieuwe wielen voor een van uw RH stoelen? Wij hebben ze in hoge kwaliteit en voor een aantrekkelijke prijs.
De wielen hebben een diameter van 50mm en 60mm uitgevoerd met een metalen stift van 11mm x 22mm.

Degelijk uitgevoerd

Onze bureaustoelwielen zijn van vergelijkbare of zelfs betere kwaliteit dan uw huidige wielen. De wielen zijn TÜV gekeurd en voldoen aan de strenge EN 12529 normering.
Met deze bureaustoelwielen kan uw stoel weer comfortabel rollen. Let op met uv-licht en vloerverwarming. Deze factoren kunnen de levensduur van de bureaustoelwielen verkorten. Het loopvlak kan daardoor sneller slijten.

ZZP en MKB

We leveren niet uitsluitend aan Midden en Kleinbedrijf. Ook particulieren zijn van harte welkom.
U kunt per wiel bestellen. Echter wij raden aan om een complete set van 5 wielen te vervangen. Zo voorkomt u op korte termijn opnieuw malheur.

Groot aantal bureaustoelwielen

Kleine aantallen zijn dus mogelijk. Wilt u een groot aantal bureaustoelwielen bestellen? Deze kunnen we vrijwel altijd dezelfde dag en uit eigen voorraad leveren.

Geschikt voor RH bureaustoelen

Deze bureaustoelwielen zijn universeel toe te passen en bijzonder geschikt voor de volgende RH bureaustoelen:

– ESD
– Extend
– Logic 300
– Logic 400
– Mereo 200
– Mereo 220

RH stoelen weetje

Rolf Holstensson (RH) begon in 1977 in Bodafors, de regio Småland in Zweden met de ontwikkeling van een eigen bureaustoel.
Hij had slechte ervaringen tijdens het zitten en werken, en hij merkte ook op dat meer en meer mensen om hem heen juist om die reden last hadden van spanning en stress.
Rolf nam het initiatief om een bureaustoel te ontwikkelen die het gemakkelijk maakte om een ​​rechte houding aan te nemen. Die goede ondersteuning bood en daarbij actief zitten aanmoedigde. Zo werd de eerste RH-stoel geboren. Sindsdien heeft RH stoelen veel meer oplossingen en stoelen gelanceerd.

Zachte wielen geschikt voor harde vloeren.

Bestelt u de wielen voor 15.00 uur? Dan wordt deze dezelfde werkdag verzonden.