Klöber

Home » Zachte wielen » Klöber

Klöber

U zoekt nieuwe bureaustoelwielen voor uw Klöber bureaustoel? Wij hebben ze in Europese kwaliteit en voor een aantrekkelijke prijs.
De wielen hebben een diameter van 50mm en 60mm zijn voorzien van een metalen stift van 11mm x 22mm.

Europese kwaliteit

Onze bureaustoelwielen zijn van dezelfde of zelfs hogere kwaliteit dan uw huidige wielen. De wielen hebben een TÜV keuring ondergaan en voldoen aan de EN 12529 norm.
Met deze wielen kan uw bureaustoel weer de nodige kilometers maken. Let op met uv-licht en vloerverwarming. Deze factoren kunnen de levensduur van de bureaustoelwielen verkorten.

Particulier en MKB

We zijn ingesteld op bestellingen van Midden- en Kleinbedrijf. Ook particulieren zijn welkom. U kunt per wiel bestellen, maar wij raden aan om alle vijf wielen te vervangen. Zo voorkomt u op korte termijn een herhaling van dit event.

5 of 100 bureaustoelwielen

Kleine aantallen zijn dus mogelijk. Wilt u meer dan 50 sets bestellen? Dan kunnen we deze vrijwel altijd dezelfde dag en uit eigen voorraad leveren.

Geschikt voor Klöber bureaustoelen

Deze bureaustoelwielen zijn universeel toe te passen en bijzonder geschikt voor de volgende Klöber bureaustoelen:

– Ciello
– Connex2
– Duera
– Mera
– Mera Klimastuhl
– Moteo Perfekt
– Moteo Style

Ook leverbaar in 60mm variant. Onder andere voor Klöber ConWork.

Klober weetje

Margarete Klöber richtte in 1935 de “gezondheidsstoelenfabriek” op. Haar “Polstergleich” geveerde draaistoel markeerde de start van het merk Klöber. Sinds 1999 is Klöber onderdeel van Sedus. Inmiddels, meer dan 80 jaar na de oprichting, is het bedrijf doorgegaan met het belangrijkste expertisegebied: productie van ergonomische bureaustoelen.

Zachte wielen geschikt voor harde vloeren.

Bestelt u de wielen voor 15.00 uur? Dan wordt deze dezelfde werkdag verzonden.