Prosedia

Home » Zachte wielen » Prosedia

Prosedia

Uw Prosedia bureaustoel is toe aan nieuwe wielen? Wij hebben ze in hoge kwaliteit en voor een aantrekkelijke prijs.
De bureaustoelwielen hebben een diameter van 50mm en 60mm voorzien van een metalen stift van 11mm x 22mm.

Europese kwaliteit

Onze wielen zijn van dezelfde of zelfs betere kwaliteit dan uw huidige bureaustoelwielen. Gefabriceerd in de Europese Unie met gebruik van duurzame materialen. De wielen hebben zijn gekeurd door het TÜV. Tevens voldoen ze aan de internationale EN 12529 norm.
Met deze wielen kunt u zich weer zonder problemen verplaatsen op uw werkplek. Let wel op de inwerking van uv-licht en vloerverwarming. Deze factoren kunnen de levensduur van de wielen verkorten. Het loopvlak van de bureaustoelwielen kan hierdoor sneller slijten.

Particulier en zakelijk

We zijn ingesteld op bestellingen van het MKB. Echter, ook particulieren kunnen een bestelling plaatsen. U kunt de wielen per stuk bestellen, maar wij adviseren om alle vijf wielen ineens te vervangen. Zo voorkomt u op korte termijn een herhaling van handelingen.

5 of 100 bureaustoelwielen

Kleine aantallen zijn dus geen probleem. Wilt u 50 sets of meer bestellen? Ook grote aantallen kunnen we vrijwel altijd direct uit voorraad leveren.

Geschikt voor Prosedia bureaustoelen

Deze bureaustoelwielen zijn universeel toe te passen en tevens geschikt voor de volgende Prosedia bureaustoelen:
– Eccon plus-3
– Eccon plus-8
– Level X
– Se7en
– Younico
– Yourope
– Yourope PRO

Prosedia weetje

Prosedia bureaustoelen zijn onderdeel van het Duitse merk Interstuhl. Interstuhl, tevens bekend van Bimos werkstoelen voor gebruik in laboratoria, is een van de grootste producenten van bureaustoelen ter wereld.
De stoelen van Prosedia worden gebruikt op menig thuiswerkplek. De reden hiervoor? De bureaustoel is gesitueerd in het middensegment als het gaat om de prijs. Mede hierdoor biedt een Prosedia bureaustoel een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. Daarmee is de bureaustoel van Prosedia voor starters een representatief en degelijk alternatief.

Zachte wielen geschikt voor harde vloeren.

Bestelt u de wielen voor 15.00 uur? Dan wordt deze dezelfde werkdag verzonden.