Axia BMA

U zoekt zachte bureaustoelwielen voor uw Axia bureaustoel?

Wij hebben ze in uitstekende kwaliteit en voor een scherpe prijs.

De wielen hebben een diameter van 50, 60 of 65mm en zijn voorzien van pemaat 11mm Ø x 22mm lang.

Kwaliteit zachtewielen voor de Axia bureaustoelen

Onze zachte wielen zijn van gelijke of zelfs betere kwaliteit dan uw huidige bureaustoelwielen. De wielen zijn TÜV gekeurd en voldoen aan de EN 12529 norm.
Met deze wielen kan uw bureaustoel weer jaren voort. Houd wel rekening met de invloed van uv-licht en vloerverwarming. Deze factoren zijn van invloed op de levensduur van de bureaustoelwielen.

Particulier en MKB

We leveren niet uitsluitend aan Midden en Kleinbedrijf. Ook particulieren zijn van harte welkom.
U kunt per wiel bestellen. Echter wij raden aan om een complete set van 5 wielen te vervangen. Zo voorkomt u op korte termijn opnieuw problemen.

Eigen voorraad, snel leverbaar

Kleine aantallen zijn dus mogelijk. Wilt u een groot aantal bureaustoelwielen bestellen? Deze kunnen we vrijwel altijd leveren.

Heeft u uw penmaat opgemeten?

Standaard leveren wij de wielen met een 11mm pen.

Interstuhl, Comforto en Ikea werken met verschillende penmaten!

U heeft een andere penmaat dan
de gebruikelijke 11mm?


Geschikt voor Axia bureaustoelen.
Deze zachte wielen zijn universeel toe te passen en bijzonder geschikt voor de volgende Axia bureaustoelen met penmaat 11mm Ø:


Axia wetenswaardigheid

Axia maakt deel uit van Flokk. Flokk is één van de toonaangevende producenten van kantoormeubilair in Europa. BMA (Axia) is in 1988 ontstaan toen een groep specialisten van een biomedisch adviesbureau op onderzoek ging. Zij kwamen tot de conclusie kwam dat er te weinig goede ergonomische  bureaustoelen op de markt waren. “Dan gaan we er zelf wel een bureaustoel maken”, was destijds de gedachte.
Inmiddels zitten meer dan 900.000 mensen op een Axia bureaustoel. De ontwikkeling en de fabricage van Axia bureaustoelen vindt plaats in Zwolle.
BMA Ergonomics is intussen uitgegroeid tot een grote marktspeler. De producten vinden hun weg naar de consument via een gespecialiseerd dealer netwerk in Nederland, België en Duitsland.

~ Axia weetjesMeer weten over ons of over onze wielen?

Komt u graag in contact met ons, komt u er niet helemaal uit of wilt u advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Vergeet ook niet onze webshop te bekijken!

.

A & I Kantoorinrichting Amsterdam