BMA Axia

Zoekt u nieuwe bureaustoelwielen voor uw BMA-Axia bureaustoel? Wij hebben ze in uitstekende kwaliteit. En voor een concurrerende prijs.
De wielen hebben een doorsnee van 50mm en 60mm. Tevens voorzien van een metalen stift van 11mm x 22mm.

Kwaliteit uit Europa

Met deze bureaustoelwielen kan uw stoel er weer jaren tegen.
Want onze wielen zijn van gelijke of zelfs betere kwaliteit dan uw huidige BMA-Axia bureaustoelwielen. Zo zijn de wielen door de Duitse TÜV gekeurd en zijn gecertificeerd volgens de EN 12529 norm.
Maar, het is ook bij zorgvuldig gebruik raadzaam op te passen met eventuele vloerverwarming. Hetzelfde geldt ook voor de effecten van uv-licht. Deze zaken zijn van invloed op de technische levensduur. Hierdoor heeft het loopvlak van het zachte profiel van de bureaustoelwielen eerder kans op slijtage.

Bureaustoelwielen per stuk of per dertig

U kunt de wielen per stuk bestellen, maar ons advies is om alle wielen tegelijk te vervangen. Zo voorkomt u op korte termijn een herhaling van het probleem.
We leveren aan particulier, kleine en grote bedrijven.

Dus, kleine aantallen zijn mogelijk. Echter wilt u bijvoorbeeld 500 sets wielen bestellen dan zijn deze bijna altijd direct uit voorraad leverbaar.

Geschikt voor BMA-Axia bureaustoelen

De bureaustoelwielen zijn 60mm hoog (diameter wiel). Ze zijn universeel te gebruiken. De wielen zijn daarmee ook geschikt voor de volgende BMA-Axia bureaustoelen:

  • 2.0
  • 2.1
  • 2.2
  • 2.3
  • 2.4
  • 2.5

BMA Axia ergonomics weetje

BMA ergonomics maakt deel uit van Flokk. Flokk is één van de toonaangevende producenten van kantoormeubilair in Europa. BMA (Axia) is in 1988 ontstaan toen een groep specialisten van een biomedisch adviesbureau op onderzoek ging. Zij kwamen tot de conclusie kwam dat er te weinig goede ergonomische  bureaustoelen op de markt waren. “Dan gaan we er zelf wel een bureaustoel maken”, was destijds de gedachte.
Inmiddels zitten meer dan 900.000 mensen op een Axia bureaustoel. De ontwikkeling en de fabricage van Axia bureaustoelen vindt plaats in Zwolle.
BMA Ergonomics is intussen uitgegroeid tot een grote marktspeler.De producten vinden hun weg naar de consument via een gespecialiseerd dealer netwerk in Nederland, België en Duitsland.

Zachte wielen geschikt voor harde vloeren.

Bestelt u de wielen voor 15.00 uur? Dan wordt deze dezelfde werkdag verzonden.