Wilkhahn

Wilkhahn bureaustoelwielen

Een van de ruimste assortimenten bureaustoelen is te vinden bij het merk Wilkhahn. Dit merk brengt al tientallen jaren prachtige modellen uit. Wij kunnen u helpen om betaalbaar de Wilkhahn bureaustoelwielen te vervangen. Dan kunt u blijven genieten van uw Wilkhahn stoel, maar dan met een nieuwe set wielen.

Wij bieden wielen voor Wilkhahn stoelen aan in drie modellen. Dit zijn alle drie zachte wielen en ongeremd. Dat wil zeggen dat de stoelen niet conform ARBO zijn. Hiervoor dient u geremde Wilkhahn wielen aan te schaffen.

Zachte wielen voor Wilkhahn stoelen

De zachte wielen die wij op voorraad hebben voor Wilkhahn zijn in de drie volgende modellen beschikbaar;

  • 50 mm zachte wiel ongeremd voor Wilkhahn Type 1
  • 60 mm zachte wiel ongeremd voor Wilkhahn Type 1
  • 60 mm zachte wiel ongeremd voor Wilkhahn Type 2

Deze wielen zijn vanaf slechts 4 euro per stuk te koop. U bent dus een stuk minder geld kwijt dan wanneer u de Wilkhahn bureaustoelwielen bij de fabrikant zelf zou kopen.

Wij zijn in staat om deze scherpe prijzen aan onze klanten te bieden omdat wij bij een externe producent de wielen inkopen. Deze unbranded wielen zijn universele toepasbaar op Wilkhahn stoelen. Dit maakt de wielen goedkoper doordat ze niet bij Wilkhahn zelf zijn ingekocht.

Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit. U kunt nog steeds met volle teugen van uw Wilkhahn stoel genieten met onze bureaustoelwielen!

Bestel uw nieuwe bureaustoelwielen vandaag nog!

Wilt u morgen de bureaustoelwielen voor u Wilkhahn stoel al binnenkrijgen? Dan is dat mogelijk als u vandaag nog besteld. Wij bezorgen namelijk binnen een werkdag vanuit eigen voorraad!

Toont alle 3 resultaten