Wilkhahn

Home » Zachte wielen » Wilkhahn

Wilkhahn

Nieuwe zachte wielen bestellen voor uw Wilkhahn bureaustoel? Wij verzenden elke werkdag. Bureaustoelwielen van Europese kwaliteit. En dat voor een nette prijs.
De bureaustoelwielen hebben een diameter van 50 en 60 mm. Afgewerkt met een zwart loopvlak van verend en slijtvast kunststof. Ze zijn uitgevoerd met een metalen stift van 11mm x 22mm.

Europese kwaliteit bureaustoelwielen

De wielen zijn van vergelijkbare of misschien wel een hogere kwaliteit dan uw huidige Wilkhahn bureaustoelwielen. De wielen hebben een strenge TÜV keuring doorstaan. Daarbij zijn ze EN 12529 gecertificeerd.
Met deze hoogwaardige bureaustoelwielen kan uw bureaustoel er weer even tegen. Let wel op met vloerverwarming en direct zonlicht. Deze variabelen kunnen invloed hebben op het zachte loopvlak.

Wilkhahn bureaustoelwielen

We leveren Wilkhahn zachte wielen aan kleine ondernemingen. Echter tevens aan ziekenhuizen en industrie. Ook als particulier bent u van harte welkom. De bureaustoelwielen zijn per stuk te bestellen. Echter, ons advies is om altijd 5 wielen te vervangen. Daarmee voorkomt u een herhaling van het probleem op korte termijn.

Eigen voorraad

Wij werken met een ruime eigen voorraad. Onze bureaustoelwielen worden op werkdagen verzonden. Wilt u 25 sets of meer bestellen dan zijn deze bijna altijd op voorraad en zijn tevens direct leverbaar.

Geschikt voor Wilkhahn bureaustoel

Deze bureaustoelwielen hebben een diameter van 60mm. Universeel toepasbaar. Tevens in het bijzonder geschikt voor de volgende Wilkhahn bureaustoelen:

  • AT
  • ON
  • IN
  • Graph
  • Neos 181
  • Aline 232

Wilkhahn weetje

Wilkhahn is een Duitse producent van bureaustoelen. Al meer dan 100 jaar produceren ze bureaustoelen van een uitzonderlijke klasse en kwaliteit. Hierbij werd innovatie niet geschuwd. De nieuwste voorbeelden van baanbrekende innovaties zijn: het multifunctionele stoelchassis, de “Conference range Graph” Evenals de driedimensionale ON en IN. Door toonaangevende experts momenteel als de beste bureaustoelen ter wereld betiteld. Wilkhahn zet ook nieuwe normen op het gebied van zijn sociaal-ecologische aanpak. Als winnaar van de Duitse Milieuprijs heeft het bedrijf samengewerkt met diverse architecten.  Tevens houdt het zich al meer dan 20 jaar actief bezig met milieuverantwoordelijkheid.

Zachte wielen geschikt voor harde vloeren.

Bestelt u de wielen voor 15.00 uur? Dan wordt deze dezelfde werkdag verzonden.