Wilkhahn

U zoekt zachte bureaustoelwielen voor uw Wilkhahn bureaustoel?

Wij hebben ze in uitstekende kwaliteit en voor een scherpe prijs.

De wielen hebben een diameter van 50, 60 of 65mm en zijn voorzien van pemaat 11mm Ø x 22mm lang.

Kwaliteit zachtewielen voor de Wilkhahn bureaustoelen

Onze zachte wielen zijn van gelijke of zelfs betere kwaliteit dan uw huidige bureaustoelwielen. De wielen zijn TÜV gekeurd en voldoen aan de EN 12529 norm.
Met deze wielen kan uw bureaustoel weer jaren voort. Houd wel rekening met de invloed van uv-licht en vloerverwarming. Deze factoren zijn van invloed op de levensduur van de bureaustoelwielen.

Particulier en MKB

We leveren niet uitsluitend aan Midden en Kleinbedrijf. Ook particulieren zijn van harte welkom.
U kunt per wiel bestellen. Echter wij raden aan om een complete set van 5 wielen te vervangen. Zo voorkomt u op korte termijn opnieuw problemen.

Eigen voorraad, snel leverbaar

Kleine aantallen zijn dus mogelijk. Wilt u een groot aantal bureaustoelwielen bestellen? Deze kunnen we vrijwel altijd leveren.

Heeft u uw penmaat opgemeten?

Standaard leveren wij de wielen met een 11mm pen.

Interstuhl, Comforto en Ikea werken met verschillende penmaten!

U heeft een andere penmaat dan
de gebruikelijke 11mm?


Geschikt voor Wilkhahn bureaustoelen.
Deze zachte wielen zijn universeel toe te passen en bijzonder geschikt voor de volgende Wilkhahn bureaustoelen met penmaat 11mm Ø:

  • AT
  • ON
  • IN
  • Graph
  • Neos 181
  • Aline 232
zachte wiel 11mm

Wilkhahn wetenswaardigheid

Wilkhahn is een Duitse producent van bureaustoelen. Al meer dan 100 jaar produceren ze bureaustoelen van een uitzonderlijke klasse en kwaliteit. Hierbij werd innovatie niet geschuwd. De nieuwste voorbeelden van baanbrekende innovaties zijn: het multifunctionele stoelchassis, de “Conference range Graph” Evenals de driedimensionale ON en IN. Door toonaangevende experts momenteel als de beste bureaustoelen ter wereld betiteld. Wilkhahn zet ook nieuwe normen op het gebied van zijn sociaalecologische aanpak. Als winnaar van de Duitse Milieuprijs heeft het bedrijf samengewerkt met diverse architecten.  Tevens houdt het zich al meer dan 20 jaar actief bezig met milieu verantwoordelijkheid.

~ Wilkhahn weetjesMeer weten over ons of over onze wielen?

Komt u graag in contact met ons, komt u er niet helemaal uit of wilt u advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Vergeet ook niet onze webshop te bekijken!

.

A & I Kantoorinrichting Amsterdam