HÅG

Home » Zachte wielen » HÅG

U wilt graag een set nieuwe bureaustoelwielen voor uw HÅG bureaustoel?

Wij hebben ze! In uitzonderlijke kwaliteit en voor een vaste lage prijs.
De wielen hebben een doorsnee van 50mm, 60mm en 65mm zijn voorzien van een metalen stift van 11mm x 22mm.

Bureaustoelwielen uit EU

De bureaustoelwielen zijn van gelijke of zelfs betere kwaliteit dan van uw huidige HÅG bureaustoel. De wielen zijn door de Duitse TÜV gekeurd en zijn gecertificeerd volgens de EN 12529 norm.
Met deze wielen kan uw bureaustoel er weer vele jaren tegen. Let wel op met warmte van onder andere vloerverwarming en het effect van zonlicht. Dit kan van invloed zijn op de levensduur van het loopvlak van de bureaustoelwielen.

Wielen voor MKB en ZZP

We leveren aan ZZP’ers en MKB. Ook als particulier bent u welkom. De wielen zijn per stuk te bestellen. Echter ons advies is om alle wielen tegelijk te vervangen. Daarmee voorkomt u herhaling van het euvel op korte termijn.

5 of 100 sets

Kleine aantallen worden dagelijks verzonden. Echter, wilt u 100 sets wielen bestellen dan zijn deze bijna altijd uit voorraad en tevens snel leverbaar.

Geschikt voor HÅG bureaustoelen

Deze bureaustoelwielen zijn door de royale diameter van 60mm universeel te gebruiken en in het bijzonder geschikt voor de volgende HÅG bureaustoelen met 11m pen:

  • Capisco
  • Camiro
  • Credo
  • 05
  • SoFi 7502

HAG weetje

HÅG is een Noorse fabrikant van onder andere bureaustoelen. Ontstaan in een tijd dat de mijnbouw (kopermijnen) in Noorwegen stil kwam te liggen.
Sinds 1957 maakt HÅG in Røros hoogwaardige stoelen die ontworpen zijn om lang mee te gaan. De uitstraling, algemene indruk en ergonomie hebben bij HAG prioriteit. Alle onderdelen, zowel mechanisch almede de visuele details zijn zorgvuldig vormgegeven. HÅG brengt u vrijwel altijd het beste in Scandinavisch design.

Zachte wielen geschikt voor harde vloeren.

Bestelt u de wielen voor 15.00 uur? Dan wordt deze dezelfde werkdag verzonden.