HÅG

HAG bureaustoelwielen

Scandinavische kwaliteit: dat is waar HAG-bezitters ooit voor gekozen hebben. Kwaliteit waar je jaren gebruik van kunt maken. Zelfs als het even tegenzit. De bureaustoelwielen van HAG gaan tevens enkele jaren mee. Op een gegeven moment moeten echter zelfs HAG bureaustoelwielen vervangen worden door een nieuwe set.

Ons advies is dan natuurlijk de complete set wielen te vervangen. Daarom kan je bij ons in grotere hoeveelheden net zo voordelig inkopen als wanneer je een enkeling zou kopen.

Wij hebben een breed assortiment bureaustoelwielen voor HAG in het aanbod. Hiermee kan je betaalbaar de rollers onder de stoel vervangen.

Ongeremd, geremd en zachte wielen

Als je opzoek bent naar bureaustoelwielen die conform de ARBO regels zijn, kom je al snel uit op de geremde wielen. Voor HAG stoelen zijn deze wielen binnen no-time te bevestigen.

Omdat veel van onze klanten grote aantallen inkopen is het daarom wel fijn dat je weet dat de bureaustoelwielen snel te vervangen zijn.

Het is namelijk echt nodig om iedere paar jaar jouw HAG bureaustoelwielen te vervangen. Slijtage ontstaat al snel wanneer een bureaustoel veelvoudig wordt gebruikt. Mede door schoonmaakmiddelen, UV-straling en intensief gebruik kan de kwaliteit van de wielen snel afnemen.

Bescherm je HAG stoel met goede bureaustoelwielen

Bij bureaustoelwielen.nl hoef je niet lang te wachten voordat de wielen binnen zijn. Wil jij morgen al nieuwe wielen voor jouw HAG bureaustoel ontvangen? Dan is dat bij ons mogelijk.

Dit doordat wij een grote eigen voorraad aanhouden. Wel zo fijn als jouw favoriete stoel niet meer rolt zoals je mag verwachten.

Meer weten? Bekijk dan snel ons assortiment bureaustoelwielen voor diverse HAG modellen!

Toont alle 3 resultaten