HÅG

U zoekt zachte bureaustoelwielen voor uw HÅG bureaustoel?

Wij hebben ze in uitstekende kwaliteit en voor een scherpe prijs.

De wielen hebben een diameter van 50, 60 of 65mm en zijn voorzien van pemaat 11mm Ø x 22mm lang.

Kwaliteit zachtewielen voor de HÅG bureaustoelen

Onze zachte wielen zijn van gelijke of zelfs betere kwaliteit dan uw huidige bureaustoelwielen. De wielen zijn TÜV gekeurd en voldoen aan de EN 12529 norm.
Met deze wielen kan uw bureaustoel weer jaren voort. Houd wel rekening met de invloed van uv-licht en vloerverwarming. Deze factoren zijn van invloed op de levensduur van de bureaustoelwielen.

Particulier en MKB

We leveren niet uitsluitend aan Midden en Kleinbedrijf. Ook particulieren zijn van harte welkom.
U kunt per wiel bestellen. Echter wij raden aan om een complete set van 5 wielen te vervangen. Zo voorkomt u op korte termijn opnieuw problemen.

Eigen voorraad, snel leverbaar

Kleine aantallen zijn dus mogelijk. Wilt u een groot aantal bureaustoelwielen bestellen? Deze kunnen we vrijwel altijd leveren.

Heeft u uw penmaat opgemeten?

Standaard leveren wij de wielen met een 11mm pen.

Interstuhl, Comforto en Ikea werken met verschillende penmaten!

U heeft een andere penmaat dan
de gebruikelijke 11mm?


Geschikt voor HÅG bureaustoelen.
Deze zachte wielen zijn universeel toe te passen en bijzonder geschikt voor de volgende HÅG bureaustoelen met penmaat 11mm Ø:

  • Capisco
  • Camiro
  • Credo
  • 05
  • SoFi 7502
zachte wiel 11mm

HÅG wetenswaardigheid

HÅG is een Noorse fabrikant van onder andere bureaustoelen. Ontstaan in een tijd dat de mijnbouw (kopermijnen) in Noorwegen stil kwam te liggen.
Sinds 1957 maakt HÅG in Røros hoogwaardige stoelen die ontworpen zijn om lang mee te gaan. De uitstraling, algemene indruk en ergonomie hebben bij HAG prioriteit. Alle onderdelen, zowel mechanisch almede de visuele details zijn zorgvuldig vormgegeven. HÅG brengt u vrijwel altijd het beste in Scandinavisch design.

~ HÅG weetjesMeer weten over ons of over onze wielen?

Komt u graag in contact met ons, komt u er niet helemaal uit of wilt u advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Vergeet ook niet onze webshop te bekijken!

.

A & I Kantoorinrichting Amsterdam