Bèta

Home » Zachte wielen » Bèta

Degelijke kwaliteit wielen voor de Bèta bureaustoelen

U zoekt vervangende zachte wielen voor uw Bèta bureaustoel? Wij hebben ze in Europese kwaliteit en voor een scherpe prijs. De diameter van de wielen is 50mm, 60mm en ze zijn voorzien van een pen van 11mm x 22mm.

Europese kwaliteit

Onze wielen zijn van dezelfde of zelfs betere kwaliteit dan uw huidige Bèta bureaustoelwielen. Tevens zijn onze wielen TÜV gekeurd en zijn voldoen aan de EN 12529 norm.
Dus, bestel nieuwe bureaustoelwielen en uw stoel weer jaren voort. Echter, houd wel rekening met het effect van vloerverwarming en uv-licht. Dit zijn variabelen die invloed kunnen hebben op de technische levensduur van het loopvlak van de bureaustoelwielen. Bij zorgvuldig gebruik kunt u de komende jaren weer zorgeloos bewegen met de bureaustoel.

Particulier en MKB

We leveren aan particulier en MKB. U kunt per wiel bestellen, maar wij adviseren om alle wielen te vervangen. Daarmee voorkomt u op korte termijn opnieuw problemen.

5 of 500 bureaustoelwielen

Kleine aantallen zijn dus mogelijk. In aanvulling daarop, wenst u 500 sets wielen bestellen dan kunnen we deze vrijwel altijd direct en uit voorraad leveren.

Geschikt voor Bèta bureaustoelen

Deze ongeremde bureaustoelwielen zijn universeel te gebruiken. Tevens bijzonder geschikt voor de volgende Bèta bureaustoelen met 11m pen:

  • Proud (Be serie)
  • Brave 200 / 250 (Be serie)
  • Fine (Be serie)
  • Sure (Be serie)

Bèta weetje

Bèta, of Be by Bèta (voorheen Bèta Kantoorstoelenfabriek) is onderdeel van VDB Groep. VDB Groep zijn Nederlandse producenten van kantoor- en projectmeubilair met meer dan 350 medewerkers verspreid over productielocaties in Hoogeveen, Emmen, Wijchen en Breda. Het is tevens de grootste, in Nederland producerende, leverancier van project- en schoolmeubelen. Ook bekend van bijvoorbeeld “Zooi” en “de lockerfabriek”.

Zachte wielen geschikt voor harde vloeren.

Bestelt u de wielen voor 15.00 uur? Dan wordt deze dezelfde werkdag verzonden.