Beta

Beta bureaustoelwielen

De regel is algemeen bekend; we hebben voor zachte vloeren harde wielen nodig en voor harde vloeren zachte bureaustoelwielen. Beta is een van de bureaustoel-makers waar wij wielen voor leveren. En als u een Beta-gebruiker bent, zult u niet zomaar voor een andere stoel willen kiezen.

Bij veel kantoren zijn de bureaustoelwielen van Beta-stoelen al snel versleten. Daarom is vaak na enige tijd de complete set wielen aan vervanging toe.

De beste plek om betaalbaar deze Beta bureaustoelwielen te kopen, is bij bureaustoelwielen(.).nl.

Op een harde vloer rollen onze bureaustoelen wielen beter 

Een korte blik op ons overzicht laat al snel zien dat we een volledig aanbod wielen hebben. Deze wielen zijn voor alle Beta stoelen geschikt.

De wielen die wij aanbieden zijn niet zelf door Beta geproduceerd maar door een externe producent. Dit betekent dat u op goede kwaliteit kunt rekenen voor een eerlijke prijs. Zou u de bureaustoelwielen direct bij Beta willen vervangen, dan betaalt u daar een aanzienlijke premium bovenop.

Zachte wielen voor iedere Beta stoel

Nu zien de Beta-bureaustoelen er doorgaans niet baanbrekend uit. Misschien heeft u een van de kleurrijke Beta-modellen op kantoor staan. Daar horen dan nog wel zachte wielen onder, indien er sprake is van een harde vloer, om heerlijk op te kunnen rollen. Want als er iets is dat een mens gelukkig kan maken zijn dat wel zachte wielen die doen wat u ervan mag verwachten.

Benieuwd welke bureaustoelwielen wij voor Beta stoelen kunnen leveren? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment en ontdek de beste wielen!

Alle 3 resultaten