Herman Miller

U zoekt zachte bureaustoelwielen voor uw Herman Miller bureaustoel?

Wij hebben ze in uitstekende kwaliteit en voor een scherpe prijs.

De wielen hebben een diameter van 50, 60 of 65mm en zijn voorzien van pemaat 11mm Ø x 22mm lang.

Kwaliteit zachtewielen voor de Herman Miller bureaustoelen

Onze zachte wielen zijn van gelijke of zelfs betere kwaliteit dan uw huidige bureaustoelwielen. De wielen zijn TÜV gekeurd en voldoen aan de EN 12529 norm.
Met deze wielen kan uw bureaustoel weer jaren voort. Houd wel rekening met de invloed van uv-licht en vloerverwarming. Deze factoren zijn van invloed op de levensduur van de bureaustoelwielen.

Particulier en MKB

We leveren niet uitsluitend aan Midden en Kleinbedrijf. Ook particulieren zijn van harte welkom.
U kunt per wiel bestellen. Echter wij raden aan om een complete set van 5 wielen te vervangen. Zo voorkomt u op korte termijn opnieuw problemen.

Eigen voorraad, snel leverbaar

Kleine aantallen zijn dus mogelijk. Wilt u een groot aantal bureaustoelwielen bestellen? Deze kunnen we vrijwel altijd leveren.

Heeft u uw penmaat opgemeten?

Standaard leveren wij de wielen met een 11mm pen.

Interstuhl, Comforto en Ikea werken met verschillende penmaten!

U heeft een andere penmaat dan
de gebruikelijke 11mm?


Geschikt voor Herman Miller bureaustoelen.
Deze zachte wielen zijn universeel toe te passen en bijzonder geschikt voor de volgende Herman Miller bureaustoelen met penmaat 11mm Ø:

  • Aeron
  • Celle
  • Embody
  • Mirra1
  • Mirra2
  • Setu
zachte wiel 11mm

Herman Miller wetenswaardigheid

Herman Miller werd in 1905 opgericht als Star Furniture Co. in Zeeland, Michigan. Aanvankelijk produceerde het bedrijf meubilair van hoge kwaliteit, met name slaapkamersuites, in historische revivalstijlen. In 1909 kwam Dirk Jan De Pree te werken voor het bedrijf als kantoormedewerker en werd directeur in 1919. Toen werd Star Furniture Co. omgedoopt tot Michigan Star Furniture Co. De Pree en zijn schoonvader, Herman Miller, kochten in 1923 51% van de bedrijfsaandelen en noemden het Herman Miller Furniture Company. Het bedrijf werd in 1960 omgedoopt tot Herman Miller, Inc.

~ Herman Miller weetjesMeer weten over ons of over onze wielen?

Komt u graag in contact met ons, komt u er niet helemaal uit of wilt u advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Vergeet ook niet onze webshop te bekijken!

.

A & I Kantoorinrichting Amsterdam