Steelcase

Home » Zachte wielen » Steelcase

Steelcase

Nieuwe bureaustoelwielen bestellen voor uw Steelcase bureaustoel? Wij hebben ze in serieuze kwaliteit en voor een vriendelijke prijs.
De wielen hebben een doorsnede van 50mm en 60mm uitgevoerd met een metalen pen van 11mm x 22mm.

Europese kwaliteit

Onze bureaustoelwielen zijn van dezelfde of betere kwaliteit dan uw huidige wielen. De wielen zijn door de TÜV gekeurd en voldoen aan de strenge EN 12529 certificering.
Met deze nieuwe bureaustoelwielen kunt u uw stoel weer comfortabel en gemakkelijk verplaatsen. Let op de invloed van uv-licht en vloerverwarming. Deze zaken kunnen de technische levensduur van het loopvlak verkorten. Het loopvlak kan daardoor sneller verharden en slijten.

Ondernemer en MKB

We leveren niet enkel aan het Midden en Kleinbedrijf. Ook thuisgebruikers zijn welkom.
U kunt per stuk bestellen. Echter wij raden aan om alle wielen te wisselen. Zo voorkomt u opnieuw een vervanging op korte termijn.

Groot aantal bureaustoelwielen

Kleine aantallen zijn dus mogelijk. Wilt u een groter aantal bureaustoelwielen bestellen? Deze kunnen we bijna altijd dezelfde werkdag en uit eigen voorraad leveren.

Geschikt voor Steelcase bureaustoelen

Deze bureaustoelwielen zijn universeel toe te passen en tevens geschikt voor de volgende Steelcase bureaustoelen:

  • Cachet
  • ConCentrx 454
  • Criterion
  • Let’s B
  • Leap-chair
  • Serie 430
  • Sensor
  • Think

Steelcase weetje

Het kan raar lopen. Zo was Steelcase na de oprichting in 1912 alleen bekend vanwege de metalen prullenbakken. In die dagen ging er nog wel eens iets mis blijkbaar. De stalen prullenbak verhinderde een sluimerend vuurtje zou ontaarden in een kantoorbrand.
Tegen 1919 begon het bedrijf zijn dealernetwerk op te zetten, waardoor bureaus, kasten en andere producten landelijk beschikbaar kwamen. Officieel bekend als Steelcase Inc.
Toen de beroemde Sears Tower ingericht werd door Steelcase was het bedrijf inmiddels een grote multinational. Uiteindelijk ook met een notering op de Amerikaanse aandelenbeurs. Steelcase Inc. is ook bekend van Steelcase Health, Steelcase Education
Turnstone, Coalesse, Designtex, PolyVision, AMQ, Smith System en Orangebox.

Zachte wielen geschikt voor harde vloeren.

Bestelt u de wielen voor 15.00 uur? Dan wordt deze dezelfde werkdag verzonden.