Steelcase

Steelcase bureaustoel wielen

U hoeft de Steelcase bureaustoelen niet perse mooi te vinden. Een goede prijs krijg u er wel voor. Doorgaans bent u voor enkele honderden euro’s al klaar en hebt u een stoel waar u jaren intensief gebruik van kunt maken. Er is alleen een onderdeel dat wat minder lang meegaat: de Steelcase bureaustoelwielen.

Dit onderdeel moet iedere paar jaar vervangen worden om de stoel in optimale staat te houden. Wilt u fijn kunnen blijven rollen, zal u toch echt slijtage moeten voorkomen en indien nodig de wielen vervangen.

Gelukkig kost dit tegenwoordig niet veel meer. Bij bureaustoelwielen.nl zijn diverse zachte wielen voor harde vloeren (50 en 60 mm) ruimschoots voorradig.

Welke wielen hebt u nodig?

Als u een blik werpt op onze categorie Steelcase bureaustoelwielen ontdekt u dat er drie types wielen beschikbaar zijn. Deze drie wielen zijn allen te bevestigen op Steelcase stoelen.

Let wel op dat dit geen officiële Steelcase wielen zijn. Wij kopen onze bureaustoelwielen bij een externe partij. Hierdoor zijn we in staat om aanzienlijk goedkoper bureaustoelwielen voor Steelcase aan te bieden dan onze concurrentie.

Hier profiteert u natuurlijk van omdat u voor een scherpe prijs een set bureaustoelwielen kunt kopen. U blij en uw Steelcase bureaustoel blij!

De wielen zijn beschikbaar in 50 en 60 mm, met twee types. Afhankelijk van uw wensen is het wiel te vinden dat bij jouw stoel past.

Levering van de bureaustoel wielen

Weet u welke bureaustoelwielen u wilt bestellen? Dan kunt u met enkele klikken de wielen bestellen. Binnen een dag ontvangt u de bureaustoelwielen in huis. Kunt u direct uw Steelcase stoel van nieuwe wielen voorzien. Rollen maar!

Toont alle 3 resultaten