Steelcase

U zoekt zachte bureaustoelwielen voor uw Steelcase bureaustoel?

Wij hebben ze in uitstekende kwaliteit en voor een scherpe prijs.

De wielen hebben een diameter van 50, 60 of 65mm en zijn voorzien van pemaat 11mm Ø x 22mm lang.

Kwaliteit zachtewielen voor de Steelcase bureaustoelen

Onze zachte wielen zijn van gelijke of zelfs betere kwaliteit dan uw huidige bureaustoelwielen. De wielen zijn TÜV gekeurd en voldoen aan de EN 12529 norm.
Met deze wielen kan uw bureaustoel weer jaren voort. Houd wel rekening met de invloed van uv-licht en vloerverwarming. Deze factoren zijn van invloed op de levensduur van de bureaustoelwielen.

Particulier en MKB

We leveren niet uitsluitend aan Midden en Kleinbedrijf. Ook particulieren zijn van harte welkom.
U kunt per wiel bestellen. Echter wij raden aan om een complete set van 5 wielen te vervangen. Zo voorkomt u op korte termijn opnieuw problemen.

Eigen voorraad, snel leverbaar

Kleine aantallen zijn dus mogelijk. Wilt u een groot aantal bureaustoelwielen bestellen? Deze kunnen we vrijwel altijd leveren.

Heeft u uw penmaat opgemeten?

Standaard leveren wij de wielen met een 11mm pen.

Interstuhl, Comforto en Ikea werken met verschillende penmaten!

U heeft een andere penmaat dan
de gebruikelijke 11mm?


Geschikt voor Steelcase bureaustoelen.
Deze zachte wielen zijn universeel toe te passen en bijzonder geschikt voor de volgende Steelcase bureaustoelen met penmaat 11mm Ø:

  • Cachet
  • ConCentrx 454
  • Criterion
  • Let’s B
  • Leap-chair
  • Serie 430
  • Sensor
  • Think
  • Please
zachte wiel 11mm

Steelcase wetenswaardigheid

Het kan raar lopen. Zo was Steelcase na de oprichting in 1912 alleen bekend vanwege de metalen prullenbakken. In die dagen ging er nog wel eens iets mis blijkbaar. De stalen prullenbak verhinderde een sluimerend vuurtje zou ontaarden in een kantoorbrand.
Tegen 1919 begon het bedrijf zijn dealernetwerk op te zetten, waardoor bureaus, kasten en andere producten landelijk beschikbaar kwamen. Officieel bekend als Steelcase Inc.
Toen de beroemde Sears Tower ingericht werd door Steelcase was het bedrijf inmiddels een grote multinational. Uiteindelijk ook met een notering op de Amerikaanse aandelenbeurs. Steelcase Inc. is ook bekend van Steelcase Health, Steelcase Education
Turnstone, Coalesse, Designtex, PolyVision, AMQ, Smith System en Orangebox.

~ Steelcase weetjesMeer weten over ons of over onze wielen?

Komt u graag in contact met ons, komt u er niet helemaal uit of wilt u advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Vergeet ook niet onze webshop te bekijken!

.

A & I Kantoorinrichting Amsterdam