Over ons

Zachte wielen geschikt voor harde vloeren.

Bestelt u de wielen voor 15.00 uur? Dan wordt deze dezelfde werkdag verzonden.

Zachte wielen geschikt voor harde vloeren.
Logo

A&I Kantoorinrichting

Als we echt ons hele verhaal willen vertellen zou hier een tekst van meer dan 5000 woorden komen. We houden het daarom voor u, en voor ons gemak, kort.

(De afkorting A & I, van A & I Kantoorinrichting, staat voor Advies en Inrichting. We zijn in 1998 met A&I Kantoorinrichting gestart en hebben sindsdien honderden bedrijven kunnen helpen met het vinden van de juiste kantoorinrichting.)

Sinds 1995

De naam van ons bedrijf is A&I Kantoorinrichting en dat is niet zomaar. De afkorting A&I staat voor Advies en Inrichting. Dit is dan ook al onze specialiteit sinds de start van het bedrijf in 1995.

Toen begon A & I Kantoorinrichting met het geven van advies op het gebied van kantoorinrichting, maar pas in 1998 ontstond het bedrijf waar u de goedkoopste bureaustoelwielen kunt bestellen en waar we vandaag de dag nog steeds met veel plezier de klant helpen om samen na te denken over de beste kantoorinrichting voor het individu, maar ook voor kantoor. We hebben sinds 1998 al honderden bedrijven kunnen helpen met het vinden van de juiste kantoorinrichting. U kunt de volgende zijn!

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons hele verhaal? En heeft u een probleem/reparatie wat wij kunnen verhelpen terwijl u wacht? Kom gerust een keer langs en wij vertellen het u graag.

Specialisatie

Onze specialisatie wat betreft de bureaustoelen ligt al sinds 2015 op het merk Ahrend, al hebben we ook ervaring met andere merken. Ahrend is echter onze specialisatie geworden omdat het een van de meest betrouwbare en kwalitatieve merken in de markt is. We kennen de stoelen door en door, waardoor we u kunnen helpen met alles omtrent de Ahrend bureaustoel.

Meer weten over ons of over onze wielen?

Komt u graag in contact met ons, komt u er niet helemaal uit of wilt u advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Vergeet ook niet onze webshop te bekijken!

.

A & I Kantoorinrichting Amsterdam