Viasit

Viasit bureaustoelwielen

Veel bekende bureastoelfabrikanten komen uit Duitsland. Dit heeft over het algemeen alles te maken met de bouwvaardige kwaliteiten van onze oostervrienden. Viasit is een van de merken waar wij nieuwe bureaustoelwielen voor leveren.

Want hoe goed de Duitsers ook de stoelen kunnen bouwen; geen een set Viasit bureaustoelwielen blijft onbeperkt goed. Daarom moet na enige tijd de complete set vervangen worden.

Doet u dit niet, dan zal uw Viasit bureaustoel niet rollen zoals je mag verwachten. Aangezien het vervangen van de wielen nog geen 30 euro per stoel kost ligt het voor de hand om deze wielen te vervangen wanneer dat nodig is.

Wij hebben een ruime voorraad wielen voor Viasit bureaustoelen. Bestelt u vandaag? Dan zijn de wielen de volgende werkdag binnen!

Slijtage is onvermijdelijk. Vervangen ook. 

Het is onmogelijk om te voorkomen dat de Viasit bureaustoelwielen ooit zullen verslijten. Zachte wielen verliezen na enige tijd hun zachtheid en beginnen minder lekker te rollen. Het gevolg hiervan is dat je minder kunt genieten van uw Viasit stoel.

Voor alle Viasit stoelen kunt u daarom eenvoudig nieuwe bureaustoelwielen bestellen. Hierdoor lost u het probleem van de slijtage op door ze simpelweg, betaalbaar, te vervangen.

De wielen die wij hiervoor beschikbaar hebben zijn allen ongeremd en in twee maten beschikbaar, namelijk 50 en 60 mm. Tevens is er een tweede versie welke in beide maten beschikbaar is.

Het plaatsen van de wielen is eenvoudig en door iedereen te doen. U bent kortom enkele minuten kwijt aan het vervangen van alle Viasit bureaustoelwielen.

Bestellen bij de bureaustoelwielen specialist 

Tijd om een nieuwe set wielen voor jouw Viasit burenstoel bureaustoel aan te schaffen? Dan kunt u bij ons terecht voor betaalbare zachte bureaustoelwielen!

Toont alle 3 resultaten