König + Neurath

Home » Zachte wielen » König + Neurath

König + Neurath

Uw König & Neurath is toe aan nieuwe bureaustoelwielen? Wij hebben ze in degelijke kwaliteit en voor een schappelijke prijs.
De bureaustoelwielen hebben een diameter van 50mm en 60mm zijn voorzien van een metalen stift van 11mm x 22mm.

Degelijke kwaliteit

Onze wielen zijn van vergelijkbare of zelfs hogere kwaliteit dan uw huidige wielen. Gefabriceerd in de EU met gebruik van hoogwaardige materialen. De wielen hebben een TÜV keurmerk en voldoen aan de EN 12529 norm.
Met deze wielen kan uw bureaustoel weer de nodige meters maken. Let op met uv-licht en vloerverwarming. Deze factoren kunnen de levensduur van de bureaustoelwielen verkorten. Het loopvlak kan daardoor sneller slijten.

Particulier en MKB

We zijn ingesteld op bestellingen van het MKB. Echter, ook particulieren zijn welkom. U kunt per stuk bestellen, maar wij adviseren om altijd alle vijf wielen te vervangen. Daarmee voorkomt u op korte termijn een flashback.

5 of 100 wielen

Kleine aantallen zijn dus geen probleem. Wilt u 50 sets of meer bestellen? Ook deze kunnen we vrijwel altijd dezelfde werkdag en uit voorraad leveren.

Geschikt voor König & Neurath bureaustoelen

Deze bureaustoelwielen zijn universeel toe te passen en tevens geschikt voor de volgende König & Neurath bureaustoelen:
– Lamiga
– Okay
– Jet.I
– Jet.II
– Jet.A
– Skye
– Tensa

König + Neurath weetje

Vandaag de dag is König + Neurath een van de meest succesvolle leveranciers van kantoormeubilair en ruimtesystemen. Het familiebedrijf, opgericht in 1925, produceert alleen op het hoofdkantoor in Karben. Echter, naast vijf showrooms in Duitsland, zijn ze internationaal gevestigd in Frankrijk, Engeland, Zwitserland, Oostenrijk en Nederland.

Zachte wielen geschikt voor harde vloeren.

Bestelt u de wielen voor 15.00 uur? Dan wordt deze dezelfde werkdag verzonden.