Interstuhl

U zoekt zachte bureaustoelwielen voor uw Interstuhl bureaustoel?

Wij hebben ze in uitstekende kwaliteit en voor een scherpe prijs.

De wielen hebben een diameter van 50, 60 of 65mm en zijn voorzien van pemaat 11mm Ø x 22mm lang.

Kwaliteit zachtewielen voor de Interstuhl bureaustoelen

Onze zachte wielen zijn van gelijke of zelfs betere kwaliteit dan uw huidige bureaustoelwielen. De wielen zijn TÜV gekeurd en voldoen aan de EN 12529 norm.
Met deze wielen kan uw bureaustoel weer jaren voort. Houd wel rekening met de invloed van uv-licht en vloerverwarming. Deze factoren zijn van invloed op de levensduur van de bureaustoelwielen.

Particulier en MKB

We leveren niet uitsluitend aan Midden en Kleinbedrijf. Ook particulieren zijn van harte welkom.
U kunt per wiel bestellen. Echter wij raden aan om een complete set van 5 wielen te vervangen. Zo voorkomt u op korte termijn opnieuw problemen.

Eigen voorraad, snel leverbaar

Kleine aantallen zijn dus mogelijk. Wilt u een groot aantal bureaustoelwielen bestellen? Deze kunnen we vrijwel altijd leveren.

Heeft u uw penmaat opgemeten?

Standaard leveren wij de wielen met een 11mm pen.

Interstuhl, Comforto en Ikea werken met verschillende penmaten!

U heeft een andere penmaat dan
de gebruikelijke 11mm?


Geschikt voor Interstuhl bureaustoelen.
Deze zachte wielen zijn universeel toe te passen en bijzonder geschikt voor de volgende Interstuhl bureaustoelen met penmaat 11mm Ø:

  • Goal
  • Goal Edition
  • Goal Every
  • Every
  • Pro
  • Y160
zachte wiel 11mm

Intersthul wetenswaardigheid

Intersthul hoe twee mensen met veel passie en nog meer expertise hun eerste stoel bouwden in een smederij. Maar wat is het verband tussen stoelen en smeden? De traditie van smeden in de Link-familie gaat helemaal terug tot 1731. Smeden van hoefijzers alsmede paard gerelateerde zaken.
In de jaren zestig zag dit vader-en-zoon-team een ​​kans in de bloeiende textiel industrie. Een textielfabriek had veel naaisters. En zo waren er ook veel stoelen nodig was de redenatie. De twee mannen gingen aan de slag. In 1961 lanceerden ze de bi-regulette – het eerste ergonomische succesverhaal. De Link-familie is klaar om de markt te veroveren met zitoplossingen. Inmiddels heeft Interstuhl meer dan 650 “gezinsleden”. Vanuit het hoofdkantoor in Tieringen levert Interstuhl de hele wereld met hoogwaardige stoelen en zitmeubelen. Met trots “Made in Germany”.

~ Intersthul weetjesMeer weten over ons of over onze wielen?

Komt u graag in contact met ons, komt u er niet helemaal uit of wilt u advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Vergeet ook niet onze webshop te bekijken!

.

A & I Kantoorinrichting Amsterdam