Interstuhl

Interstuhl bureaustoelwielen

Interstuhl! Het zijn onze Duitse vrienden waar we al jarenlang prachtige bureaustoelen van zien uitkomen. De Duitsers staan bekend om hun bouwkwaliteit. Kijk maar naar merken als Opel en BMW. Met Interstuhl is dat niet anders. Alleen of de bureaustoelwielen ook zo lang meegaan?

We moeten toegeven: Interstuhl heeft diverse modellen waar ook wij verliefd op zouden worden. Daarom bieden wij voor Interstuhl stoelen diverse soorten bureaustoelwielen aan. Deze wielen kunnen uw stoel de rolmogelijkheden geven die het vroeger ooit had.

En dat alles voor een eerlijke prijs. Wij werken namelijk met een externe producent die in staat is universele bureaustoelwielen te maken. Hierdoor bent u altijd goedkoper uit dan wanneer u direct bij Interstuhl bureaustoelwielen koopt.

Ons aanbod Interstuhl-geschikte bureaustoelwielen

Bij Interstuhl kunt u alle kanten op wat betreft bureaustoelen. Er zijn modellen verkrijgbaar vanaf honderd euro tot het pronkstuk, de Interstuhl 362S, waar je zo’n 3000 euro voor moet betalen. Maar dan heb je ook wel wat.

Zelfs deze stoel heeft regelmatig nieuwe bureaustoelwielen nodig. Interstuhl stoelen zijn geschikt voor onze wielen. Daarom kan je voor enkele tientallen euro’s de complete set wielen vervangen.

Een 50 of 60 mm wiel kost namelijk maar 5 tot 6 euro bij ons! Bij Interstuhl ben je voor bureaustoelwielen aanzienlijk meer kwijt.

En dat is nog niet alles.

Snelle levering en goede service

Bij bureaustoelwielen.nl kan je rekenen op een leveringstijd van maximaal een dag. Dat betekent dat als je vandaag je bestelling plaatst jij jouw Interstuhl morgen al van nieuwe bureaustoelwielen kunt voorzien.

Onze zachte wielen weten iedere Interstuhl weer tot een prachtobject te maken!

Toont alle 3 resultaten