Comforto Haworth

Home » Zachte wielen » Comforto Haworth

U zoekt nieuwe bureaustoelwielen voor uw Comforto Haworth bureaustoel?

Wij hebben ze in degelijke Europese kwaliteit en voor een scherpe prijs.
De wielen hebben een diameter van 50mm, 60mm en 65mm. Ze zijn voorzien van een pen van 11mm x 22mm.
Haworth werkt met verschillende penmaten o.a. 10mm  6 kant en verlaagt borgring. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Degelijke kwaliteit wielen voor de Comforto bureaustoelen

Onze bureaustoelwielen zijn van gelijke of zelfs betere kwaliteit dan uw huidige bureaustoelwielen. De wielen zijn TÜV gekeurd en zijn EN 12529 gecertificeerd.
Met deze wielen kan uw Comforto Haworth bureaustoel letterlijk weer jaren vooruit. Houd wel rekening met het effect van uv-licht en vloerverwarming. Deze factoren kunnen van invloed zijn op de economische levensduur van de bureaustoelwielen.

Particulier en MKB

We leveren bureaustoelwielen aan particulier en MKB. U kunt dus per wiel bestellen, echter ons advies is om alle wielen te vervangen. Zo voorkomt u op korte termijn opnieuw gedoe met de wielen.

5 of 100 bureaustoelwielen

Kleine aantallen zijn dus geen probleem, en wilt u 100 sets bestellen dan kunnen we deze vrijwel altijd snel en uit voorraad leveren.

Geschikt voor Comforto Haworth bureaustoelen

Deze bureaustoelwielen zijn universeel toe te passen en tevens bijzonder geschikt voor de volgende Haworth Comforto bureaustoelen met 11m pen:

  • Dynaflex
  • Fern
  • Lively
  • Ray soft
  • Very
  • Zody

Maar let op: Voor de Comforto 77 en 59 dient u een diameter van 50mm en een penmaat van 10mm te gebruiken. [leverbaar via uzit.nl]

Comforto Haworth weetje

Opgericht door G.W. Haworth in 1948. Haworth is een wereldwijde leider in de sector voor kantoormeubilair.
Het begon met een bescheiden basis. Het maken van houten meubels in een werkplaats aan de oevers van Lake Michigan (USA). Intussen inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf.
Haworth vernieuwt kantoorinrichting door middel van partnerships met internationale ontwerpers. De Haworth Design Studio put uit kennis over de hele wereld en werkt graag samen om nieuwe en baanbrekende innovaties te ontwikkelen en lanceren.

Zachte wielen geschikt voor harde vloeren.

Bestelt u de wielen voor 15.00 uur? Dan wordt deze dezelfde werkdag verzonden.