Comforto Haworth

U zoekt zachte bureaustoelwielen voor uw Comforto bureaustoel?

Wij hebben ze in uitstekende kwaliteit en voor een scherpe prijs.

De wielen hebben een diameter van 50, 60 of 65mm en zijn voorzien van pemaat 11mm Ø x 22mm lang.

Kwaliteit zachtewielen voor de Comforto bureaustoelen

Onze zachte wielen zijn van gelijke of zelfs betere kwaliteit dan uw huidige bureaustoelwielen. De wielen zijn TÜV gekeurd en voldoen aan de EN 12529 norm.
Met deze wielen kan uw bureaustoel weer jaren voort. Houd wel rekening met de invloed van uv-licht en vloerverwarming. Deze factoren zijn van invloed op de levensduur van de bureaustoelwielen.

Particulier en MKB

We leveren niet uitsluitend aan Midden en Kleinbedrijf. Ook particulieren zijn van harte welkom.
U kunt per wiel bestellen. Echter wij raden aan om een complete set van 5 wielen te vervangen. Zo voorkomt u op korte termijn opnieuw problemen.

Eigen voorraad, snel leverbaar

Kleine aantallen zijn dus mogelijk. Wilt u een groot aantal bureaustoelwielen bestellen? Deze kunnen we vrijwel altijd leveren.

Heeft u uw penmaat opgemeten?

Standaard leveren wij de wielen met een 11mm pen.

Interstuhl, Comforto en Ikea werken met verschillende penmaten!

U heeft een andere penmaat dan
de gebruikelijke 11mm?


Geschikt voor Comforto bureaustoelen.
Deze zachte wielen zijn universeel toe te passen en bijzonder geschikt voor de volgende Comforto bureaustoelen met penmaat 11mm Ø:

  • Dynaflex
  • Fern
  • Lively
  • Ray soft
  • Very
  • Zody
zachte wiel 11mm

Comforto Haworth wetenswaardigheid

Comforto Haworth opgericht door G.W. Haworth in 1948. Haworth is een wereldwijde leider in de sector voor kantoormeubilair.
Het begon met een bescheiden basis. Het maken van houten meubels in een werkplaats aan de oevers van Lake Michigan (USA). Intussen inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf.
Haworth vernieuwt kantoorinrichting door middel van partnerships met internationale ontwerpers. De Haworth Design Studio put uit kennis over de hele wereld en werkt graag samen om nieuwe en baanbrekende innovaties te ontwikkelen en lanceren.

~ Comforto Haworth weetjesMeer weten over ons of over onze wielen?

Komt u graag in contact met ons, komt u er niet helemaal uit of wilt u advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Vergeet ook niet onze webshop te bekijken!

.

A & I Kantoorinrichting Amsterdam