Wagner

Wagner bureaustoelwielen

Wagner was behalve een legendarische muzikant een man wiens naam voor ontelbaar projecten is gebruikt. Ook de Wagner bureaustoelen zijn daarvoor gebruikt. Deze stoelen zijn in ons land niet onbekend. En dat betekent dat wij er een enorme voorraad bureaustoelwielen voor aanhouden.

Want slijtage aan Wagner bureaustoelwielen ontstaat net zo makkelijk als bij een ander merk. Daarom moeten wielen periodiek vervangen worden. Gebeurt dit niet, dan slijten de wielen verder af en kan zelfs de vloer beschadigd worden.

Dit moet natuurlijk voorkomen worden. De makkelijkste manier om dit te voorkomen is door aandacht te besteden aan de kwaliteit van de wielen. Is het tijd om de bureaustoelwielen van Wagner te vervangen? Dan is dit slim om tijdig te doen.

50mm en 60mm wielen voor Wagner op voorraad

Voor de belangrijkste soorten Wagner stoelen houden wij een ruime voorraad aan. Dit maakt het mogelijk om binnen een werkdag na het plaatsen van de bestelling de bureaustoelwielen te bezorgen. Maar welke wielen hebt u nodig?

De drie belangrijkste modellen zijn allen zachte wielen, ofwel geschikt voor een harde vloer. Voor een zachte vloer zijn logischerwijs harde wielen nodig om goed te kunnen blijven rollen.

Alle drie de modellen zijn te monteren op Wagner bureaustoelen. Hierin wordt verder geen onderscheid gemaakt.

Om te bepalen of jij een 50 of 60 mm model nodig hebt, is het raadzaam de huidige maat na te kijken van de Wagner bureaustoelwielen. Dan weet je precies welke nieuwe zachte wielen je bij ons moet kopen.

Snel geleverd uit eigen voorraad

Wij zijn in staat om binnen een werkdag bureaustoelwielen voor Wagner stoelen te leveren doordat we een ruime (eigen) voorraad aanhouden.

Toont alle 3 resultaten