Wagner

Home » Zachte wielen » Wagner

Wagner

U wilt vervangende bureaustoelwielen voor uw Wagner bureaustoel kopen? Wij hebben ze in uitzonderlijke kwaliteit en voor een nette prijs.
De wielen hebben een doorsnede van 50mm en 60mm. Ze zijn voorzien van een  stift van ijzer in 11mm x 22mm.

Europese kwaliteit

De bureaustoelwielen zijn van vergelijkbare of zelfs betere kwaliteit dan uw huidige wielen. De wielen hebben zijn TÜV gekeurd en voldoen aan de productie norm EN 12529.
Met deze zachte wielen rolt uw Wagner bureaustoel weer gemakkelijk en licht. Let u wel op met uv-licht van de zon en vloerverwarming? Deze factoren zijn nadelig voor de levensduur van het verende loopvlak.

Particulier en MKB

We leveren van oudsher aan Midden en Kleinbedrijf. Echter, ook particulieren zijn van harte welkom. U kunt wielen per stuk bestellen, maar wij raden aan om een set van 5 te bestellen. Zo voorkomt u binnen korte termijn een herhaling van het euvel.

Eigen voorraad

Kleine aantallen zijn dus mogelijk. Wilt u meer dan 30 sets bestellen? Deze kunnen we bijna altijd dezelfde dag en uit voorraad geleverd worden.

Geschikt voor Wagner bureaustoelen

Deze wielen zijn universeel toe te passen. Tevens geschikt voor de volgende Wagner bureaustoelen:

  • IMedic
  • W1
  • W1C
  • W5
  • W7
  • AluMedic serie 5 / 7 / 15 / 20
  • AluMedic Limited serie S / S Comfort

Wagner weetje

1976 is het geboortejaar van Apple. In dit jaar werden ook andere succesvolle merken opgericht. Terwijl Steve Jobs en Stephen Wozniak hun eerste computer bouwden in een garage in Silicon Valley, werkte Michael Wagner aan de eerste bureaustoelen in de fabriek voor kleine stoelen van zijn vader. In oktober richtte hij samen met zijn vrouw Christina het bedrijf Topstar op en legde zo de eerste steen voor het begin van Wagner.

Zachte wielen geschikt voor harde vloeren.

Bestelt u de wielen voor 15.00 uur? Dan wordt deze dezelfde werkdag verzonden.