Dauphin

Home » Zachte wielen » Dauphin

U zoekt vervangende wielen voor uw Dauphin bureaustoel?

Wij hebben ze in uitstekende kwaliteit en voor een scherpe prijs.
De wielen hebben een diameter van 50mm, 60mm en 65mm zijn voorzien van een pen van 11mm x 22mm.

Europese kwaliteit

Onze bureaustoelwielen zijn van dezelfde of zelfs betere kwaliteit dan uw huidige bureaustoelwielen. De wielen zijn hebben een strenge TÜV keuring doorstaan. Tevens voldoen ze aan de EN 12529 normering.
Met deze wielen kunt u uw bureaustoel weer jaren veilig gebruiken. Echter, let op met de invloed van uv-licht en vloerverwarming. Deze zaken zijn van invloed op de technische levensduur van de bureaustoelwielen.

Particulier en MKB

We leveren aan particulieren en bedrijven. U kunt per wiel bestellen, maar wij adviseren om alle vijf de wielen te vervangen. Zo voorkomt u op korte termijn opnieuw een bestelling bij ons.

5 of 100 bureaustoelwielen

Kleine aantallen zijn dus geen probleem, en wilt u 100 sets bureaustoelwielen bestellen dan kunnen we deze vrijwel altijd snel en uit voorraad leveren.

Geschikt voor Dauphin bureaustoelen

Deze bureaustoelwielen zijn universeel toepasbaar en bijzonder geschikt voor de volgende Dauphin bureaustoelen met 11m pen:

  • Stilo serie
  • X-code
  • @Just magic2


* Ook leverbaar met een diameter van 50mm. Onder andere voor Dauphin 1000 serie.
** De speciale asloze bureaustoelwielen voor de Dauphin inTouch en Lordo flex zijn verkrijgbaar via uzit.nl.

Dauphin weetje

Dauphin is een leverancier van bureaustoelen voor bedrijven, het onderwijs, de horeca en de gezondheidszorg. Het hoofdkantoor is gevestigd in de Verenigde Staten. Sinds de oprichting in 1969 heeft Dauphin een expertise ontwikkeld op het gebied van gezond zitten. Het merk is onderdeel van de Dauphin-HumanDesignGroup waaronder bijvoorbeeld ook Zuco en Trendoffice vallen. De bureaustoelen worden in Duitsland geproduceerd.

Zachte wielen geschikt voor harde vloeren.

Bestelt u de wielen voor 15.00 uur? Dan wordt deze dezelfde werkdag verzonden.