Dauphin

Dauphin bureaustoelwielen 

Behalve een prachtige naam maakt Dauphin net zulke mooie bureaustoelen. Al jarenlang is het een van de grootste spelers op dit gebied. En voor velen is dan ook een Dauphin stoel in het bezit een levenslange relatie. Alleen zoals altijd gaan Dauphin bureaustoelwielen niet zolang mee als de stoel dat doet. En daarom ben je bij ons aan het juiste adres.

Want of u nu betere of andere bureaustoelwielen voor uw Dauphin stoel zoekt maakt niet uit. Wij kunnen u helpen voor zachte wielen of harde wielen onder een Dauphin bureaustoel.

En dat alles voor een fijne prijs. Dit is mogelijk doordat we met third-party bureaustoelwielen werken en u dus niet de hoofdprijs hoeft te betalen. Nieuwe wielen voor een goede prijs. Dat is waar we u bij kunnen helpen.

Waarom uw Dauphin nieuwe wielen nodig heeft

Velen denken dat een bureaustoel aan de bovenzijde eerder vervangen moet worden dan onder. Deze gedachte is ontstaan doordat we niet goed kijken naar wat precies het gevolg kan zijn van intensief gebruik.

Wij weten precies wanneer de Dauphin bureaustoelwielen aan vervangen toe zijn. Kijk maar eens naar uw huidige wielen. Waarschijnlijk is er voldoende slijtage zichtbaar. Dit kan onder andere het gevolg zijn van schoonmaakmiddelen en overmatig gebruik.

Geen probleem natuurlijk als u bij ons besluit nieuwe bureaustoelwielen voor uw Dauphin stoel te kopen.

Ontdek ons enorme assortiment

De beste bureaustoelwielen zijn veelvoudig te vinden in ons grote assortiment. Hieronder dus ook de wielen geschikt voor Dauphin stoelen. Deze wielen zijn te vinden voor harde en zachte vloeren. Hierdoor is er voor iedere vloer een bureaustoelwielen set beschikbaar!

Alle 3 resultaten