Rovo Chair

Rovo Chair bureaustoelwielen

De prachtige vormen van de Rovo Chair stoelen hebben het merk tot een succes gemaakt. Het is dan ook geen verrassing dat veel van de grootste organisaties van ons land gebruik maken van de meest recente Rovo Chair-serie. En dat betekent dat er ook veel Rovo Chair bureaustoelwielen vervangen moeten worden.

Dit is precies waar onze expertise ligt: het leveren van betaalbare bureaustoelwielen die gebruikt kunnen worden voor een groot aantal merken. Rovo Chair is hier een voorbeeld van.

Voor de Rovo Chair zijn drie soorten wielen in ons assortiment te vinden, namelijk;

  • Zachte wiel 50 mm
  • Zachte wiel 50 mm type 2
  • Zachte wiel 60 mm type 2

Wielen die u binnen enkele seconden kunt plaatsen

Zijn uw Rovo Chair bureaustoelwielen niet meer wat nieuwe wielen ooit waren? Dan moet toch echt gekeken worden naar het vervangen van deze wielen. Een van de manieren om slijtage te herkennen is door naar de onderzijde van de wielen te kijken. Ziet u hier veel sporen op? Dan is dit al het eerste signaal dat er nieuwe zachte wielen nodig zijn.

Een tweede signaal is wanneer u minder goed kunt rollen op de Rovo Chair bureaustoelwielen. Nieuwe wielen horen makkelijk te rollen. Is dit niet het geval, dan doe je er goed aan de complete set te vervangen.

Zelfs als maar de helft van de wielen defect is, raden we aan de complete set wielen te vervangen. Dit omdat de kans anders groot is dat de overige wielen niet gelijk lopen met de nieuwe.

Bestel uw Rovo Chair wielen bij bureaustoelwielen.nl

Nieuwe wielen nodig? Dan kunt u bij ons rekenen op een snelle levering uit eigen voorraad. Dat is nog eens service!

Toont alle 3 resultaten