Rovo Chair

Home » Zachte wielen » Rovo Chair

Rovo Chair

Is een van de wieltjes van uw Rovo Chair is kapot? Geen zorgen. Wij hebben ze in hoge kwaliteit en voor een aantrekkelijke prijs.
De bureaustoelwielen hebben een diameter van 50mm en 60mm zijn voorzien van een metalen stift van 11mm x 22mm.

Degelijke kwaliteit

Onze bureaustoelwielen zijn van gelijkwaardige of zelfs hogere kwaliteit dan uw huidige wielen. Gefabriceerd in de EU met gebruik van degelijke materialen. De wielen zijn TÜV gekeurd en voldoen aan de internationale EN 12529 norm.
Met de nieuwe bureaustoelwielen kunt u weer comfortabel van plaats veranderen. Let wel op met uv-licht en vloerverwarming. Deze twee kunnen de levensduur van de wielen verkorten. Het loopvlak kan daardoor sneller uitharden.

Kleine of grote aantallen

We zijn ingesteld op orders van het MKB. Echter, ook particulieren zijn welkom. U kunt per stuk bestellen, maar wij adviseren om altijd de gehele set te vervangen. Zo voorkomt u op korte termijn opnieuw een bestelling.

5 of 100 wielen

Kleine aantallen zijn dus mogelijk. Wilt u 50 sets of meer bestellen? Ook deze kunnen we vrijwel altijd dezelfde werkdag en uit voorraad leveren.

Geschikt voor Rovo Chair bureaustoelen

De wielen zijn universeel te gebruiken en tevens geschikt voor de volgende Rovo Chair bureaustoelen:
– COM
– ECO
– FUN
– R12
– R14
– R16
– XN
– XP
– XT

Rovo Chair weetje

Zoals bij veel dynamische bedrijven begint de geschiedenis van ROVO CHAIR in een garage. Daar werden draadproducten, stalen frames en decoratief meubilair geproduceerd.
De eerste serie bureaustoelen wordt vervaardigd in 1972. Het patent wordt gebruikt om onder eigen naam bureaustoelen te ontwikkelen en te produceren. De eerste volledig plastic draaistoel komt in 1984 op de markt. Echter het zou nog vele jaren duren voordat een eervolle vermelding krijgt in het kader van de RedDot Award. De R12 was de bureaustoel welke opviel door de goed uitgevoerde aspecten van het ontwerp.

Zachte wielen geschikt voor harde vloeren.

Bestelt u de wielen voor 15.00 uur? Dan wordt deze dezelfde werkdag verzonden.