Rovo Chair

U zoekt zachte bureaustoelwielen voor uw Rovo bureaustoel?

Wij hebben ze in uitstekende kwaliteit en voor een scherpe prijs.

De wielen hebben een diameter van 50, 60 of 65mm en zijn voorzien van pemaat 11mm Ø x 22mm lang.

Kwaliteit zachtewielen voor de Rovo bureaustoelen

Onze zachte wielen zijn van gelijke of zelfs betere kwaliteit dan uw huidige bureaustoelwielen. De wielen zijn TÜV gekeurd en voldoen aan de EN 12529 norm.
Met deze wielen kan uw bureaustoel weer jaren voort. Houd wel rekening met de invloed van uv-licht en vloerverwarming. Deze factoren zijn van invloed op de levensduur van de bureaustoelwielen.

Particulier en MKB

We leveren niet uitsluitend aan Midden en Kleinbedrijf. Ook particulieren zijn van harte welkom.
U kunt per wiel bestellen. Echter wij raden aan om een complete set van 5 wielen te vervangen. Zo voorkomt u op korte termijn opnieuw problemen.

Eigen voorraad, snel leverbaar

Kleine aantallen zijn dus mogelijk. Wilt u een groot aantal bureaustoelwielen bestellen? Deze kunnen we vrijwel altijd leveren.

Heeft u uw penmaat opgemeten?

Standaard leveren wij de wielen met een 11mm pen.

Interstuhl, Comforto en Ikea werken met verschillende penmaten!

U heeft een andere penmaat dan
de gebruikelijke 11mm?


Geschikt voor Rovo bureaustoelen.
Deze zachte wielen zijn universeel toe te passen en bijzonder geschikt voor de volgende Rovo bureaustoelen met penmaat 11mm Ø:


Rovo Chair wetenswaardigheid

Rovo Chair zoals bij veel dynamische bedrijven begint de geschiedenis van ROVO CHAIR in een garage. Daar werden draadproducten, stalen frames en decoratief meubilair geproduceerd.
De eerste serie bureaustoelen wordt vervaardigd in 1972. Het patent wordt gebruikt om onder eigen naam bureaustoelen te ontwikkelen en te produceren. De eerste volledig plastic draaistoel komt in 1984 op de markt. Echter het zou nog vele jaren duren voordat een eervolle vermelding krijgt in het kader van de RedDot Award. De R12 was de bureaustoel welke opviel door de goed uitgevoerde aspecten van het ontwerp.

~ Rovo Chair weetjesMeer weten over ons of over onze wielen?

Komt u graag in contact met ons, komt u er niet helemaal uit of wilt u advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Vergeet ook niet onze webshop te bekijken!

.

A & I Kantoorinrichting Amsterdam