Zachte wiel universeel 60mm

6.00 Excl. btw | 7.26 inclusief btw

Zachte bureaustoelwielen nodig om jouw huidige wielen te vervangen? Dan is dit model ideaal. Op de bureaustoelen van een groot aantal merken kan dit type gemonteerd worden. Verder is dit type door de scherpe prijs natuurlijk perfect om de wielen van een groot aantal stoelen te vervangen. Eindelijk weer lekker rollen over harde vloeren met de zachte universele wiel van 60mm.

305 op voorraad

Beschrijving

Een van onze meest verkochte modellen bureaustoelwielen is de Zachte wiel universeel 60 mm. Met een aantrekkelijke verkoopprijs van zo’n 6 euro excl. BTW per stuk is dit model voor zeer veel merken interessant. Want deze universele bureaustoelwiel past op een groot aantal bureaustoelen.

In onze webshop heeft u waarschijnlijk al ontdekt hoeveel merken wel niet compatibel zijn met dit model. Dit type bureaustoelwiel is dan ook voor iedereen aan te raden. De penmaat is 11 mm en het diameter van het wiel 60.

Let echter wel op dat het hier gaat om een ongeremd model. Indien de bureaustoel moet voldoen aan de ARBO normen, is een geremd model gewenst. Tevens is dit type alleen geschikt voor harde vloeren.

Het bevestigen van de Zachte wiel universeel 60 mm is kinderlijk eenvoudig en kost weinig tijd. Dit is daarom de perfecte bureaustoelwiel om de huidige wielen te vervangen!

Norm: EN 12529
Penmaat Ø 11mm
Aansluiting Universeel
Diameter wiel Ø 60mm
Ongeremd Niet conform arbo
Kleur Zwart
Geschikt voor Harde vloeren
Loopvlak Zwart polyurethaan gecoat
Prijs Per stuk