Köhl

Home » Zachte wielen » Köhl

Köhl

U zoekt nieuwe bureaustoelwielen voor uw Köhl bureaustoel? Wij hebben ze in Europese kwaliteit en voor een aantrekkelijke prijs.
De wielen hebben een diameter van 50mm en 60mm zijn voorzien van een metalen stift van 11mm x 22mm.

Degelijke kwaliteit

Onze bureaustoelwielen zijn van dezelfde of zelfs hogere kwaliteit dan uw huidige wielen. De wielen hebben een TÜV keuring ondergaan en voldoen aan de EN 12529 norm.
Met deze wielen kan uw bureaustoel weer de nodige meters maken. Let op met uv-licht en vloerverwarming. Deze factoren kunnen de levensduur van de bureaustoelwielen verkorten. Het loopvlak kan daardoor sneller slijten.

Particulier en MKB

We zijn ingesteld op bestellingen van Midden en Kleinbedrijf. Ook particulieren zijn welkom. U kunt per wiel bestellen, maar wij raden aan om alle vijf wielen te vervangen. Zo voorkomt u op korte termijn een herhaling van dit event.

5 of 250 bureaustoelwielen

Kleine aantallen zijn dus mogelijk. Wilt u meer dan 50 sets bestellen? Deze kunnen we vrijwel altijd dezelfde dag en uit eigen voorraad leveren.

Geschikt voor Köhl bureaustoelen

Deze bureaustoelwielen zijn universeel toe te passen en bijzonder geschikt voor de volgende Köhl bureaustoelen:

– Mireo
– Salveo
– Selleo
– Signeo

Kohl weetje

In 1976 is Köhl gestart met de ontwikkeling en het produceren van hoogwaardige en ergonomische bureaustoelen. Ook toen al met zorg voor mens en milieu. De filosofie van Köhl is altijd hetzelfde gebleven. Duurzame productkwaliteit, de gezondheid van de gebruiker als uitgangspunt. Dit middels milieuvriendelijke productieprocessen. Veel gerenommeerde klanten in heel Europa vertrouwen op deze Duitse degelijkheid gemaakt door Köhl.

Zachte wielen geschikt voor harde vloeren.

Bestelt u de wielen voor 15.00 uur? Dan wordt deze dezelfde werkdag verzonden.