Köhl

Köhl bureaustoelwielen

U houdt ervan of u weet maar niet wat u van het duidelijk van deze stoelen moet vinden. De Köhl bureaustoelwielen komen net zo naar voren als uniek en eigentijds. Alleen wat moet u van al die felle kleuren vinden?

Voor u maakt het niet uit, want u bent een Köhl-gebruiker. Een liefhebber van kwaliteit, mooie kleuren en een goede zit. Rollen gaat kennelijk de laatste tijd wat minder. Anders waren we u namelijk niet tegenkomen op deze pagina voor nieuwe Köhl bureaustoelwielen.

Zachte wielen voor Köhl stoelen zijn bij ons in overvloed verkrijgbaar. 50 en 60 millimeter. Precies wat u nodig hebt.

Als u van rollen houdt

Een goede Köhl bureaustoel moet natuurlijk gewoon heerlijk kunnen rollen. Waar u ook heen wilt met de Köhl bureaustoelwielen, ze horen u er te brengen.

Slijtage is echter een onvermijdelijk gevolg van intensief gebruik van de Köhl bureaustoelwielen. En ja, dan zijn op termijn nieuwe zachte wielen nodig voor deze stoelen.

Wij hebben daarom als grootste Nederlandse bureaustoelwielen webshop een aanbod waar u met enkele klikken jouw nieuwe wielen koopt. Deze wielen kosten slechts 5 euro voor het 60 mm model, 4 euro voor 50 mm zacht universeel en 6 euro voor het 60 mm universele model.

Daardoor kan u eenvoudig voor alle Köhl bureaustoelen snel de nieuwe wielen plaatsen tegen een scherpe prijs.

Enorm aanbod bureaustoelwielen voor veel merken

Voor een ander model bureaustoel wielen nodig? Dan bent u natuurlijk ook hiervoor bij ons aan het juiste adres. Neem eens een kijkje tussen ons ruime assortiment. Hier vindt u wielen voor de meest uiteenlopende merken. En bestelt u vandaag nog? Dan kunt u de wielen morgen al thuis ontvangen!

Toont alle 3 resultaten