Rohde & Grahl

Rohde & Grahl bureaustoelwielen

Zoekt u zachte wielen voor onder uw Rohde & Grahl bureaustoel? Dan is uw zoektocht eindelijk afgelopen, want wij kunnen u voorzien van de beste Rohde & Grahl bureaustoelwielen.

De stoelen van dit merk zijn eenvoudig herkenbaar aan de opmerkelijke ontwerpen. Misschien hebt u wel een van de weinige ‘standaard’ontwerpen staan. Welk ontwerp u ook hebt, u zult vast genieten van de Rohde & Grahl stoelen. Bent u er echter wel van op de hoogte dat na verloop van tijd de wielen kunnen verslijten?

Dat is waar wij in beeld komen. Bij ons kunt u namelijk nieuwe bureaustoelwielen kopen voor onder uw Rohde & Grahl stoel. Deze wielen zijn verkrijgbaar vanaf 4 euro voor 50 mm tot 6 voor 60 mm.

Lekker blijven rollen met nieuwe zachte wielen

Onze echte bureaustoelwielen zijn niet voor iedereen weggelegd. Heb je namelijk geen harde vloer op kantoor of thuis liggen? Dan zal je juist voor harde wielen moeten kiezen.

Voor zachte Rohde & Grahl wielen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de drie volgende wielen direct op voorraad;

  • Zachte wiel 50 mm universeel type 1
  • Zachte wiel 60 mm universeel type 1
  • Zachte wiel 60 mm universeel type 2

Deze drie types zijn allen niet voorzien van een rem en dus niet conform ARBO. Verder zijn de wielen eenvoudig te bevestigen en tegen scherpe prijzen verkrijgbaar.

Bestel en maak morgen al gebruik van uw nieuwe bureaustoelwielen!

Een van de redenen om bij bureaustoelwielen.nl de nieuwe stappers van jouw Rohde & Grahl stoel te bestellen is om te kunnen profiteren van een scherpe prijs. En das niet niet alles, want als je besluit om bij ons te bestellen dan kan je morgen jouw bestelling al in huis ontvangen.

Toont alle 3 resultaten