Kinnarps

Kinnarps bureaustoelwielen

Kinnarps is een van de oudste bedrijven op het gebied van bureaustoelen. Met een breed aanbod stoelen is het vooral in andere continenten mateloos populair. Maar ook bij ons komen Kinnarps regelmatig voor. Alleen dit is niet de info waar u naar opzoek bent. U wilt weten of u uw Kinnarps bureaustoelwielen kunt vervangen.

Het vervangen van je Kinnarps bureaustoelwielen is bij ons mogelijk. Nieuwe wielen kunt u namelijk in drie modellen bij ons vinden. Zachte wielen van 50 en 60 millimeter in twee varianten.

En dan hoeft u niet de hoofdprijs te betalen om nieuwe Kinnarps bureaustoelwielen te kunnen plaatsen. Wij werken met een unbranded producer, oftewel, u bent goedkoper uit.

Dit is waarom uw Kinnarps bureaustoelwielen aan vervanging toe zijn

Zoals met alles moeten intensief gebruikte onderdelen periodiek vervangen worden. Als u een bureaustoel dagelijks gebruikt zullen de wielen na verloop van tijd hun kwaliteit verliezen. Daar kan geen een fabrikant wat aan doen. Dit is simpelweg slijtage. Zelfs bij de Kinnarps bureaustoelwielen.

Maar als u dan iets moet vervangen, is het wel zo prettig als je dit betaalbaar kunt doen. De zachte bureaustoelwielen voor Kinnarps stoelen zijn bij ons vanaf 5 euro per stuk verkrijgbaar. Een complete bureaustoel van nieuwe wielen voorzien hoeft dus nog geen 30 euro te kosten.

Supersnelle levering uit eigen voorraad

U wilt waarschijnlijk niet langer wachten dan nodig is. Dat is geen probleem bij bureaustoelwielen.nl. Wij kunnen uw nieuwe bureaustoelwielen voor uw Kinnarps stoel morgen al leveren. Mits u vandaag jouw order plaatst natuurlijk ;-).

Wij hebben alle soorten Kinnarps bureaustoelwielen op voorraad. Deze zachte wielen glijden heerlijk over een harde vloer.

Meer weten? Bekijk dan ons assortiment!

Toont alle 3 resultaten