Kinnarps

U zoekt zachte bureaustoelwielen voor uw Kinnarps bureaustoel?

Wij hebben ze in uitstekende kwaliteit en voor een scherpe prijs.

De wielen hebben een diameter van 50, 60 of 65mm en zijn voorzien van pemaat 11mm Ø x 22mm lang.

Kwaliteit zachtewielen voor de Kinnarps bureaustoelen

Onze zachte wielen zijn van gelijke of zelfs betere kwaliteit dan uw huidige bureaustoelwielen. De wielen zijn TÜV gekeurd en voldoen aan de EN 12529 norm.
Met deze wielen kan uw bureaustoel weer jaren voort. Houd wel rekening met de invloed van uv-licht en vloerverwarming. Deze factoren zijn van invloed op de levensduur van de bureaustoelwielen.

Particulier en MKB

We leveren niet uitsluitend aan Midden en Kleinbedrijf. Ook particulieren zijn van harte welkom.
U kunt per wiel bestellen. Echter wij raden aan om een complete set van 5 wielen te vervangen. Zo voorkomt u op korte termijn opnieuw problemen.

Eigen voorraad, snel leverbaar

Kleine aantallen zijn dus mogelijk. Wilt u een groot aantal bureaustoelwielen bestellen? Deze kunnen we vrijwel altijd leveren.

Heeft u uw penmaat opgemeten?

Standaard leveren wij de wielen met een 11mm pen.

Interstuhl, Comforto en Ikea werken met verschillende penmaten!

U heeft een andere penmaat dan
de gebruikelijke 11mm?


Geschikt voor Kinnarps bureaustoelen.
Deze zachte wielen zijn universeel toe te passen en bijzonder geschikt voor de volgende Kinnarps bureaustoelen met penmaat 11mm Ø:

  • 6000
  • 8000
  • Temo
  • Solo
  • Monroe
  • AB 6234
zachte wiel 11mm

Kinnarps wetenswaardigheid

Kinnarps Evy and Jarl Andersson starten Kinnarps in 1942. Al een jaar later leveren ze kantoormeubelen aan de Zweedse overheid. Het is 1959. Kinnarps begint het meubilair met zijn eigen bestelwagen te transporteren. Interessant detail: Milieubewust werden producten in herbruikbare dekens verpakt. Hierdoor werd de hoeveelheid afval verminderd. Daarmee spaarde men toen al het milieu. Tevens konden er meer producten in het busje worden geladen.

~ Kinnarps weetjesMeer weten over ons of over onze wielen?

Komt u graag in contact met ons, komt u er niet helemaal uit of wilt u advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Vergeet ook niet onze webshop te bekijken!

.

A & I Kantoorinrichting Amsterdam