Kinnarps

Home » Zachte wielen » Kinnarps

Kinnarps

U zoekt nieuwe bureaustoelwielen voor uw Kinnarps bureaustoel? Wij leveren hoge kwaliteit wielen en dat voor een lage prijs.
De wielen hebben een diameter van 50mm en 60mm zijn voorzien van een metalen stift van 11mm x 22mm.

Degelijke kwaliteit

Onze bureaustoelwielen zijn van vergelijkbare of zelfs hogere kwaliteit dan uw huidige wielen. De wielen zijn hebben het TÜV keurmerk en zijn EN 12529 gecertificeerd.
Met deze bureaustoelwielen kunt u weer jaren zorgeloos en comfortabel rollen. Let op met uv-licht en vloerverwarming. Deze factoren hebben invloed op de levensduur van de bureaustoelwielen. Het loopvlak kan hierdoor sneller slijten.

Particulier en MKB

We leveren zowel aan particulier en MKB. U kunt per stuk bestellen, echter wij adviseren altijd om alle wielen tegelijk te wisselen. Zo voorkomt u op korte termijn opnieuw ongemak of beschadigingen aan uw vloer.

5 of 100 bureaustoelwielen

Kleine aantallen zijn dus geen probleem. Wilt u 50 sets bestellen dan kunnen we deze vrijwel altijd snel leveren.

Geschikt voor Kinnarps bureaustoelen

Deze bureaustoelwielen zijn universeel toe te passen. Daarmee bijzonder geschikt voor de volgende Kinnarps bureaustoelen:

– 6000
– 8000
– Temo
– Solo
– Monroe
– AB 6234

Ook leverbaar met een diameter van 60mm. Onder andere voor Kinnarps 5000, 9000 en 9000 ComfortControl

Kinnarps weetje

Evy and Jarl Andersson starten Kinnarps in 1942. Al een jaar later leveren ze kantoormeubelen aan de Zweedse overheid. Het is 1959. Kinnarps begint het meubilair met zijn eigen bestelwagen te transporteren. Interessant detail: Milieubewust werden producten in herbruikbare dekens verpakt. Hierdoor werd de hoeveelheid afval verminderd. Daarmee spaarde men toen al het milieu. Tevens konden er meer producten in het busje worden geladen.

Zachte wielen geschikt voor harde vloeren.

Bestelt u de wielen voor 15.00 uur? Dan wordt deze dezelfde werkdag verzonden.