Thonet

Home » Zachte wielen » Thonet

Thonet

Nieuwe Thonet bureaustoelwielen bestellen? Wij verzenden dagelijks. Bureaustoelwielen van degelijke kwaliteit. En dat voor een aantrekkelijke prijs.
De bureaustoelwielen hebben een doorsnede van 50 en 60 millimeter zijn uitgevoerd met een metalen pen van 11mm x 22mm.

Europese kwaliteit bureaustoelwielen

De wielen zijn van gelijkwaardige of misschien wel een betere kwaliteit dan van uw huidige Thonet bureaustoelwielen. De bureaustoelwielen hebben een TÜV keuring ondergaan. Tevens zijn ze EN 12529 gecertificeerd.
Met deze degelijke wielen kan uw bureaustoel er weer even tegen. Let wel op met verwarming van bijvoorbeeld de vloer en direct uv-licht (van de zon). Deze variabelen kunnen van invloed zijn op het levensduur van het loopvlak.

Wielen per 5 of per stuk

We leveren aan kleine ondernemingen, echter ook aan ziekenhuizen en industrie. Ook als particulier bent u welkom. De wielen zijn per stuk te bestellen. Ons advies is om altijd alle wielen te vervangen. Daarmee voorkomt u een herhaling van het ongemak binnen afzienbare tijd.

Eigen voorraad

Kleine aantallen bureaustoelwielen worden dagelijks verzonden. Wenst u 15 sets of meer wielen te bestellen dan zijn deze bijna altijd op voorraad en daarmee ook direct leverbaar.

Geschikt voor Thonet bureaustoelen

Deze bureaustoelwielen hebben een diameter van 60mm. Universeel te gebruiken en in het bijzonder geschikt voor de volgende Thonet bureaustoelen:

  • Bentwood
  • Depadova
  • Shower
  • Thonet S64 (by Marcel Breuer)

Thonet weetje

Het succes van het bedrijf Thonet in Frankenberg, Duitsland, begon met het werk van meester-houtbewerker Michael Thonet (1796-1871). Sinds hij zijn eerste houtbewerkingswinkel in 1819 in Boppard oprichtte, staat de naam Thonet voor hoogwaardige stoelen en meubels. Tegenwoordig runt Thorsten Muck het bedrijf in Frankenberg. De directe afstammelingen van Thonet blijven als medewerkers en verkooppartners betrokken bij het bedrijf. De collectie bestaat uit de beroemde gebogen houten meubels. Echter ook klassiekers uit het Bauhaus-tijdperk. Tevens actuele bureaustoel ontwerpen gerestyled door beroemde architecten en ontwerpers.

Zachte wielen geschikt voor harde vloeren.

Bestelt u de wielen voor 15.00 uur? Dan wordt deze dezelfde werkdag verzonden.