Thonet

U zoekt zachte bureaustoelwielen voor uw Thonet bureaustoel?

Wij hebben ze in uitstekende kwaliteit en voor een scherpe prijs.

De wielen hebben een diameter van 50, 60 of 65mm en zijn voorzien van pemaat 11mm Ø x 22mm lang.

Kwaliteit zachtewielen voor de Thonet bureaustoelen

Onze zachte wielen zijn van gelijke of zelfs betere kwaliteit dan uw huidige bureaustoelwielen. De wielen zijn TÜV gekeurd en voldoen aan de EN 12529 norm.
Met deze wielen kan uw bureaustoel weer jaren voort. Houd wel rekening met de invloed van uv-licht en vloerverwarming. Deze factoren zijn van invloed op de levensduur van de bureaustoelwielen.

Particulier en MKB

We leveren niet uitsluitend aan Midden en Kleinbedrijf. Ook particulieren zijn van harte welkom.
U kunt per wiel bestellen. Echter wij raden aan om een complete set van 5 wielen te vervangen. Zo voorkomt u op korte termijn opnieuw problemen.

Eigen voorraad, snel leverbaar

Kleine aantallen zijn dus mogelijk. Wilt u een groot aantal bureaustoelwielen bestellen? Deze kunnen we vrijwel altijd leveren.

Heeft u uw penmaat opgemeten?

Standaard leveren wij de wielen met een 11mm pen.

Interstuhl, Comforto en Ikea werken met verschillende penmaten!

U heeft een andere penmaat dan
de gebruikelijke 11mm?


Geschikt voor Thonet bureaustoelen.
Deze zachte wielen zijn universeel toe te passen en bijzonder geschikt voor de volgende Thonet bureaustoelen met penmaat 11mm Ø:

  • Bentwood
  • Depadova
  • Shower
  • Thonet S64 (by Marcel Breuer)
zachte wiel 11mm

Thonet wetenswaardigheid

Het succes van het bedrijf Thonet in Frankenberg, Duitsland, begon met het werk van meester-houtbewerker Michael Thonet (1796-1871). Sinds hij zijn eerste houtbewerkingswinkel in 1819 in Boppard oprichtte, staat de naam Thonet voor hoogwaardige stoelen en meubels. Tegenwoordig runt Thorsten Muck het bedrijf in Frankenberg. De directe afstammelingen van Thonet blijven als medewerkers en verkooppartners betrokken bij het bedrijf. De collectie bestaat uit de beroemde gebogen houten meubels. Echter ook klassiekers uit het Bauhaus-tijdperk. Tevens actuele bureaustoel ontwerpen gerestyled door beroemde architecten en ontwerpers.

~ Thonet weetjesMeer weten over ons of over onze wielen?

Komt u graag in contact met ons, komt u er niet helemaal uit of wilt u advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Vergeet ook niet onze webshop te bekijken!

.

A & I Kantoorinrichting Amsterdam