Thonet

Thonet bureaustoelwielen

Ook de Thonet bureaustoelwielen moeten op zijn tijd vervangen worden. Niets is voor altijd. En dus ook de wielen van Thonet stoelen niet. Normaliter zou u verwachten dat dit een dure klus zou zijn. Specifieke onderdelen vervangen kost van originele al veel geld. Probeer maar eens uw versnellingsbak te vervangen.

Niet als het aan ons ligt. U kunt nieuwe (zachte) bureaustoelwielen aanschaffen voor uw Thonet stoel tegen een net zo’n zachte prijs. Want wij vragen slecht 4 euro voor het 55 mm model en 6 voor het 60 mm model.

Deze lage prijzen worden mogelijk gemaakt doordat we met een externe producent werken. Hierdoor kunnen we voor Thonet bureaustoelwielen leveren die net zo goed passen alleen dan goedkoper zijn!

Stoelen hebben gewoon regelmatig nieuwe wielen nodig!

Zelden hoor je iemand zeggen dat de bureaustoelwielen vervangen zijn. Vaak gooien we meteen de stoel weg als we ontdekken dat de wielen niet meer functioneren. Zonde natuurlijk. Met een half uur werk hebt u voor alle stoelen nieuwe wielen gekocht en gemonteerd.

Waarom zou u dan ooit een Thonet met bureaustoelwielen direct weggooien?

Het is hier meer dan logisch te kiezen voor nieuwe bureaustoelwielen voor Thonet stoelen. Dit kost u weinig geld en is snel geregeld.

De goedkoopste bureaustoelwielen voor Thonet die wij in ons assortiment hebben zijn al te koop vanaf 4 euro. Dit is het 50 mm model. Wilt u 60 mm? Dan kan bent u slechts 2 euro meer kwijt.

Vandaag besteld, morgen geleverd!

Kiest u om vandaag een bestelling te plaatsen? Dan kunt u morgen de bureaustoelwielen voor Thonet stoelen al ontvangen. Daarna kan er direct gebruik worden gemaakt van uw Thonet stoel in volle glorie!

Toont alle 3 resultaten