Girsberger

Girsberger bureaustoelwielen

Wat zijn de stoelen van Girsberger prachtig. Met een uniek ontwerp en strakke lijnen kunt u alleen maar van de Girsberger bureaustoelen houden. Zoveel dat u ze goed wilt onderhouden. Ieder jaar krijgen ze wel weer een nieuwe set bureaustoelwielen van u, toch?

Want in een vergaderzaal staan de stoelen er automatisch al mooi bij. Maar als er bezoek is moeten de stoelen wel gemakkelijk heen en weer kunnen worden gerold. Daar zijn namelijk de bureaustoelwielen voor ontwikkeld. Alleen na enige tijd zullen de originele Girsberger bureaustoelwielen niet functioneren zoals u gewend was.

En dat is het moment dat de wielen aan vervanging toe zijn. Wij helpen u bij het vinden van de juiste wielen.

Zachte wielen voor harde vloeren met uw Girsberger stoel 

U hebt een harde vloer waar u al jaren achter elkaar op aan het rollen bent. Op een dag merkt u dat uw Girsberger bureaustoelwielen niet meer rollen zoals altijd het geval was. Uw hart breekt, u bent teleurgesteld.

Maar niet voor lang. Want u kunt bij ons eenvoudig en betaalbaar nieuwe bureaustoelwielen voor Girsberger stoelen kopen. Deze stoelen zijn niet door Girsberger zelf geproduceerd maar een derde partij. Hier kunnen wij tegen een goede prijs wielen inkopen die naadloos op uw stoelen passen.

En zelfs zachte wielen voor harde vloeren.

Wilt u toch liever harde wielen? Dan kunt u daar natuurlijk ook voor ons bij terecht. Binnen enkele seconden bevestigt u de wielen op uw bureaustoel en u kunt direct genieten van nieuwe wielen waar u op kunt rollen als vanouds.

Genieten is niet zomaar een woord. Genieten doet u door onder uw Girsberger nieuwe bureaustoelwielen te plaatsen.

Alle 3 resultaten