Gispen

Home » Zachte wielen » Gispen

Nieuwe wielen voor uw Gispen bureaustoel?

Wij hebben ze voor een scherpe prijs. Daarnaast zijn de wielen van degelijke Europese kwaliteit.
De wielen hebben een diameter van 50mm, 60mm en 65mm. Ze zijn voorzien van een pen van 11mm x 22mm.

Europese kwaliteit

Onze bureaustoelwielen zijn van gelijke of zelfs betere kwaliteit dan uw huidige wielen. Ze zijn voorzien van een TÜV keurmerk. Tevens hebben ze een EN12529 certificaat.
De bureaustoelwielen zijn ontwikkeld voor dagelijks gebruik. Echter let wel op bijvoorbeeld de invloed van uv-licht. Tevens hebben temperatuurverschillen door opwarming (zoals vloerverwarming) een negatief effect op de levensduur van het loopvlak.

Particulier en ondernemingen

We leveren aan particulier en MKB. De bureaustoelwielen zijn per stuk te bestellen, echter wij raden aan om altijd alle wielen te vervangen. Daarmee voorkomt u op korte termijn dezelfde problemen met de overige wielen.

5 of 100 bureaustoelwielen

Kleine aantallen zijn dus ook leverbaar. Maar wilt u bijvoorbeeld 75 sets bestellen dan kunnen we deze vrijwel altijd snel en uit voorraad leveren.

Geschikt voor Gispen bureaustoelen

De wielen zijn universeel en bijzonder geschikt voor de volgende Gispen bureaustoelen met 11m pen:

  • 2712
  • 1637
  • Zinn
  • Turn
  • K7
  • Nomi Work

Gispen weetje

Na Ahrend is Gispen ongetwijfeld de bekendste kantoorinrichter. Destijds opgericht door W. H. Gispen (1890-1981). Zeker in de jaren 70 was Gispen toonaangevend op het gebied van bureau’s, bureaustoelen en ladekasten. Door de degelijke contructie en tijdloze vormgeving is Gispen nog steeds aantrekkelijk. Ook voor vintage liefhebbers.

Zachte wielen geschikt voor harde vloeren.

Bestelt u de wielen voor 15.00 uur? Dan wordt deze dezelfde werkdag verzonden.

Zoekt u bureaustoelwielen met chromen wielkap en een diameter van 50mm? Deze stijlvolle optie van Gispen is leverbaar via uzit.nl.