Gispen

Gispen bureaustoelwielen

Als iemand een echte Gispen bureaustoel ziet weet u meteen dat er een nieuwe liefde ontstaat. Eigentijds design staat bij Gispen vanaf het begin centraal. Een hoogwaardige stoel met een ontwerp waar u u tegen zegt.

Gispen is sinds het begin al een speler waar menig maker jaloers op is. En daar horen bureaustoelwielen onder die goed functioneren. Wij hebben deze wielen ruimschoots op voorraad.

Van zachte wielen met rem tot modellen zonder. Alles wat een goede Gispen stoel nodig heeft op het gebied van wielen, is bij ons te vinden.

Benieuwd wat we voor u in voorraad hebben?

Kwaliteit hoort bij Gispen. Dus ook nieuwe bureaustoelwielen

Bij een Gispen hoort natuurlijk gebruiksgemak en het pracht voor de oog. Als de bureaustoelwielen versleten zijn zal u de stoel vast nog wel mooi vinden. Maar of het gebruiksgemak nog net zo hoog is als vroeger?

Wij denken van niet.

En daarom is het belangrijk dat u uw Gispen stoel om het jaar voorziet van nieuwe bureaustoelwielen. Gispen stoelen verdienen dat namelijk.

De kosten om deze wielen te vervangen zijn te verwaarlozen. Vanaf 4 euro bent u namelijk al in het bezit van een nieuw wiel! Koop een complete set en u hebt de wielen van de eerste stoel al vervangen. Op naar de volgende.

Herken slijtage

Op tijd herkennen van slijtage is belangrijk, u kunt dan namelijk de slijtage voor zijn. Stoelen die veel bloot worden gesteld aan zon en schoonmaakmiddelen zullen eerder slijten dan andere stoelen. Daarom is het belangrijk hier aandacht aan te besteden.

Tijd om te vervangen? Dan kan u bij ons terecht voor bureaustoelwielen voor Gispen stoelen.

Alle 3 resultaten