Ahrend

U zoekt vervangende bureaustoelwielen voor uw Ahrend bureaustoel? Wij hebben ze in uitstekende kwaliteit en voor een scherpe prijs.
De wielen hebben een diameter van 50mm en zijn voorzien van een pen van 11mm x 22mm.

Ahrend is een oer-Hollands familiebedrijf. Het werd meer dan 120 jaar geleden opgericht door de toen nog minderjarige Jacobus Ahrend.
Tot de jaren 30 van de vorige eeuw werden in eerste instantie stalen en houten bureau’s geproduceerd. Ook werd toen de basis gelegd voor de eerste ergonomisch gevormde bureaustoel, de Super “doe meer” stoel.
Het zou nog vele jaren duren voordat Ahrend met de klassiekers als de Revolt stoel en de Result stoel de standaard stelde voor industriële vormgeving.

Degelijke kwaliteit

Onze bureaustoelwielen zijn van gelijke of zelfs betere kwaliteit dan uw huidige bureaustoelwielen. De wielen zijn TÜV gekeurd en zijn voldoen aan de EN 12529 norm.
Met deze wielen kan uw bureaustoel weer jaren voort. Houd wel rekening met de invloed van uv-licht en vloerverwarming. Deze factoren zijn van invloed op de levensduur van de bureaustoelwielen.

ahrend bureaustoelwielen bestellenahrend bureaustoelwielen product informatie

Particulier en MKB

We leveren aan particulier en MKB. U kunt per wiel bestellen, maar wij adviseren om alle wielen te vervangen. Zo voorkomt u op korte termijn opnieuw malheur.

5 of 100 bureaustoelwielen

Kleine aantallen zijn dus geen probleem, en wilt u 100 sets bestellen dan kunnen we deze vrijwel altijd snel en uit voorraad leveren.

Geschikt voor Ahrend bureaustoelen

Deze bureaustoelwielen zijn universeel toe te passen en bijzonder geschikt voor de volgende Ahrend bureaustoelen:

  • A190
  • A220
  • A240

Ook leverbaar met een diameter van 60mm. Onder andere voor A230, A250 en A2020.

Norm: EN 12529
Penmaat Ø 11mm
Aansluiting Universeel
Diameter wiel Ø 50mm
Ongeremd Niet conform arbo
Kleur Zwart
Geschikt voor Harde ondergrond
Loopvlak Zwart polyurethaan gecoat

Toont alle 3 resultaten