Ahrend

U zoekt vervangende bureaustoelwielen voor uw Ahrend bureaustoel? Wij hebben ze in uitstekende kwaliteit en voor een scherpe prijs.
De wielen hebben een diameter van 50mm, 60mm en zijn voorzien van een pen van 11mm x 22mm.

Degelijke kwaliteit

Onze bureaustoelwielen zijn van gelijke of zelfs betere kwaliteit dan uw huidige bureaustoelwielen. De wielen zijn TÜV gekeurd en zijn voldoen aan de EN 12529 norm.
Met deze wielen kan uw bureaustoel weer jaren voort. Houd wel rekening met de invloed van uv-licht en vloerverwarming. Deze factoren zijn van invloed op de levensduur van de bureaustoelwielen.

Particulier en MKB

We leveren aan particulier en MKB. U kunt per wiel bestellen, maar wij adviseren om alle wielen te vervangen. Zo voorkomt u op korte termijn opnieuw malheur.

5 of 100 bureaustoelwielen

Kleine aantallen zijn dus geen probleem, en wilt u 100 sets bestellen dan kunnen we deze vrijwel altijd snel en uit voorraad leveren.

Geschikt voor Ahrend bureaustoelen
Deze bureaustoelwielen zijn universeel toe te passen en bijzonder geschikt voor de volgende Ahrend bureaustoelen:

A190
A220
A240
Ook leverbaar met een diameter van 60mm. Onder andere voor A230, A250 en A2020.

Ahrend weetje

Ahrend is een oer-Hollands familiebedrijf. Het werd meer dan 120 jaar geleden opgericht door de toen nog minderjarige Jacobus Ahrend.
Tot de jaren 30 van de vorige eeuw werden in eerste instantie stalen en houten bureau’s geproduceerd. Ook werd toen de basis gelegd voor de eerste ergonomisch gevormde bureaustoel, de Super “doe meer” stoel.
Het zou nog vele jaren duren voordat Ahrend met de klassiekers als de Revolt stoel en de Result stoel de standaard stelde voor industriële vormgeving.

Zachte wielen geschikt voor harde vloeren.

Bestelt u de wielen voor 15.00 uur? Dan wordt deze dezelfde werkdag verzonden.