Ahrend

Ahrend bureaustoel wielen
De bureaustoelwielen van Ahrend zijn een van de redenen dat het merk een bekende naam is geworden. Met een uitmuntende bouwkwaliteit zijn deze bureaustoelwielen onmisbaar voor een goede bureaustoel. Het is niet voor niets een van de meest gebruikte onderwerpen tijdens ons leven.

Een goede set bureaustoelwielen is daarom een vereiste voor uw Ahrend bureaustoel. En onze wielen van Ahrend sluiten hier naadloos op aan.
Bureaustoelwielen kopen voor uw model stoel
Omdat Ahrend regelmatig per stoel weer andere bureaustoelwielen kan hanteren bieden wij verschillende modellen aan. Een van deze modellen past daarom perfect op uw bureaustoel.

Er zijn tevens modellen die op meerdere stoelen passen. Als u daarom een favoriet soort bureaustoelwiel heeft, kunt u deze bij ons eenvoudig aanschaffen.

En zoals u zonder twijfel weet, kost het bevestigen van nieuwe bureaustoelwielen op uw stoel nauwelijks tijd. Ahrend heeft er namelijk alles aan gedaan om het plaatsen van de wielen zo makkelijk mogelijk te maken.

Rollen is nog nooit zo fijn geweest

Met de bureaustoelwielen rolt u beter dan ooit van A naar B. Geen zin om op te staan of er moet een groot aantal stoelen opzij worden gezet? Wij bieden diverse modellen aan waarmee een stoel met een pink kan worden weggerold.

Verder bieden we modellen aan met- en zonder rem. Hierdoor kunt u zelf het ideale model bij uw stoel kiezen.

Bureaustoelwielen voor andere merken

Ook tal van andere merken zijn in ons ruime assortiment terug te vinden. Wat dacht u van de bureaustoelwielen van Köhl Dauphin of  220?

Wij nodigen u graag uit om de rest van ons assortiment bureaustoelwielen te ontdekken!

Alle 3 resultaten