Veel gestelde vragen

Natuurlijk kunt u altijd vragen hebben waarvoor u hoopt dat het niet nodig is persoonlijk met ons contact op te nemen. Dat begrijpen we. Daarom hebben we een pagina opgesteld met de meest gestelde vragen. Er is namelijk zoveel informatie op een webshop te vinden. Hieronder hebben wij een rij opgesteld met vragen en, hopelijk, het antwoord dat u zoekt.

Hoe snel kunnen jullie de bureaustoelwielen leveren?

Bestelt u uw wiel(en) voor 15:00 dan wordt het dezelfde werkdag verzonden. Afhankelijk van de afhandeling door de transporteur wordt uw bestelling de volgende dag geleverd. Mits het product natuurlijk op voorraad is. Mocht dit niet het geval zijn, dan laten wij u dit weten door dit bij het desbetreffende product aan te geven.

Waarom zijn jullie prijzen zo laag?

U heeft bij bureaustoelwielen twee keuzes: of u koopt direct bij de fabrikant van de bureaustoel in, bijvoorbeeld Vitra, of u koopt het bij een derde partij. Wij zijn in dit geval die derde partij. Wij werken met een fabrikant die zachte bureaustoelwielen maakt die op bijna alle merken passen. Hierdoor kunnen de wielen aanzienlijk goedkoper worden verkocht dan bij het merk zelf.

Hoe kan ik bij jullie betalen?

Betalen bij bureaustoelwielen.nl gaat bijzonder eenvoudig, namelijk via iDeal! Via uw eigen vertrouwde internetbankieren omgeving kunt u de betaling voldoen. Vervolgens krijgt u een factuur in uw mailbox als bevestiging dat de betaling is geslaagd.

Meer weten over ons of over onze wielen?

Komt u graag in contact met ons, komt u er niet helemaal uit of wilt u advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Vergeet ook niet onze webshop te bekijken!

.

A & I Kantoorinrichting Amsterdam

Zachte wielen geschikt voor harde vloeren.

Bestelt u de wielen voor 15.00 uur? Dan wordt deze dezelfde werkdag verzonden.

Zachte wielen geschikt voor harde vloeren.