Werkwijze

Als echte specialist op het gebied van bureaustoelen mag u van ons best verwachten dat we kwaliteit leveren. Dat is niet alleen: wij vinden ook dat u de best mogelijke service moet ontvangen.

Welke vragen u ook heeft; zolang het te maken heeft met bureaustoelen en de bijbehorende wielen kunnen wij u helpen.

Advies op alle vlakken rondom dit onderwerp is bij ons op ieder moment van een werkdag de orde van de dag. Er gaat geen dag voorbij dat wij geen klant helpen met persoonlijk advies. Natuurlijk kunnen wij u ook helpen bij het vinden van de perfecte bureaustoelwielen.

Advies waar u wat aan heeft

Het vinden van de ideale bureaustoelwielen gaat net wat makkelijker als u daar de juiste hulp bij krijgt. Er is immers zoveel keuze op de markt. Onze hulp helpt u bij het maken van een goede keuze.

Door onze specialisatie op dit gebied weten we wat u nodig hebt om de juiste keuzes te maken. Aarzel daarom niet om met ons in contact te komen. Het kan net dat antwoord geven waar u naar opzoek bent.

Monteren op locatie

Bureaustoelwielen op locatie laten monteren? Bij u op kantoor de wielen van tientallen of zelfs honderden stoelen laten monteren? Geen probleem bij bureaustoelwielen.nl

Onze professionals kunnen overal in Nederland de wielen monteren. Handig als u weinig tijd hebt!

Meer weten over ons of over onze wielen?

Komt u graag in contact met ons, komt u er niet helemaal uit of wilt u advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Vergeet ook niet onze webshop te bekijken!

.

A & I Kantoorinrichting Amsterdam

Zachte wielen geschikt voor harde vloeren.

Bestelt u de wielen voor 15.00 uur? Dan wordt deze dezelfde werkdag verzonden.

Zachte wielen geschikt voor harde vloeren.