Disclaimer

www.bureaustoelwielen.nl

A & I Kantoorinrichting (Kamer van Koophandel: 35029813) verleent u hierbij toegang tot www.bureaustoelwielen.nl. www.uzat.nl, www.opisop.com en www.uzit.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

A & I Kantoorinrichting behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

A & I Kantoorinrichting spant zich in om de inhoud van www.bureaustoelwielen.nl. www.zat.nl, opisop.com en www.uzit.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op www.bureaustoelwielen.nl. www.zat.nl, opisop.com en www.uzit.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van A & I Kantoorinrichting.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op www.bureaustoelwielen.nl. www.uzat.nl , www.opisop.com en www.uzit.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met A & I Kantoorinrichting. Voor op www.bureaustoelwielen.nl. www.uzat.nl, www.opisop.com en www.uzit.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan A & I Kantoorinrichting nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij A & I Kantoorinrichting.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van A & I Kantoorinrichting, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Meer weten over ons of over onze wielen?

Komt u graag in contact met ons, komt u er niet helemaal uit of wilt u advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Vergeet ook niet onze webshop te bekijken!

.

A & I Kantoorinrichting Amsterdam

Zachte wielen geschikt voor harde vloeren.

Bestelt u de wielen voor 15.00 uur? Dan wordt deze dezelfde werkdag verzonden.

Zachte wielen geschikt voor harde vloeren.