Topstar

Home » Zachte wielen » Topstar

Topstar

Wilt u nieuwe bureaustoelwielen voor uw Topstar bureaustoel bestellen? Wij hebben ze in degelijke kwaliteit en voor een scherpe prijs.
De wielen hebben een doorsnede van 50mm en 60mm zijn voorzien van een metalen stift van 11mm x 22mm.

Europese kwaliteit

Onze wielen zijn van gelijke of zelfs betere kwaliteit dan uw huidige bureaustoelwielen. De wielen hebben zijn TÜV gekeurd en voldoen aan de internationale EN 12529 normering.

Met deze wielen rolt uw bureaustoel weer gemakkelijk en comfortabel. Let u wel op met uv-licht en vloerverwarming? Deze factoren kunnen de levensduur van het loopvlak verkorten.

Particulier en MKB

We zijn ingesteld op bestellingen van Midden en Kleinbedrijf. Echter, ook particulieren zijn welkom. U kunt per wiel bestellen, maar wij raden aan om een complete set te bestellen. Zo voorkomt u binnen korte termijn een herhaling van handelingen.

5 of 100 bureaustoelwielen

Kleine aantallen zijn dus mogelijk. Wilt u meer dan 20 sets bestellen? Deze kunnen we bijna altijd dezelfde dag en uit voorraad geleverd worden.

Geschikt voor Topstar bureaustoelen

Deze wielen zijn universeel toe te passen. Tevens geschikt voor de volgende Topstar bureaustoelen:

  • Classic 15
  • Lightstar
  • Open Art
  • S’Cool
  • Sitness / 15 / Cube / RS
  • Tec 50
  • Wellpoint

Topstar weetje

heeft misschien niet de kunst van het zitten uitgevonden, maar ze hebben het zeker verbeterd! Na 40 jaar onderzoek hebben ze een patent ontwikkeld dat u zittend laat zitten. Dit patent wordt al in miljoenen bureaustoelen toegepast.
De beste ontwerpers ontwikkelen nu stoelen voor Topstar. Voor bijna elke toepassing is dat de basis voor volgende productgeneraties die mensen nog 40 jaar in beweging houden. Topstar stoelen, “Made in Germany”.

Zachte wielen geschikt voor harde vloeren.

Bestelt u de wielen voor 15.00 uur? Dan wordt deze dezelfde werkdag verzonden.