Giroflex

Home » Zachte wielen » Giroflex

U zoekt nieuwe bureaustoelwielen voor uw Giroflex bureaustoel?

Wij hebben ze in uitstekende kwaliteit. En ook nog voor een concurrerende prijs.
De wielen hebben een diameter van 50mm, 60mm en 65mm. Ze zijn voorzien van een pen van 11mm x 22mm.

Europese kwaliteit wielen voor de Giroflex bureaustoelen

Onze bureaustoelwielen zijn van gelijke of zelfs hogere kwaliteit dan u gewend bent. De wielen zijn TÜV gekeurd. Tevens hebben ze een EN 12529 certificaat.
Hoewel deze wielen zijn ontwikkeld voor dagelijks gebruik, let wel op de invloed van uv-licht. Tevens zijn temperatuurverschillen door vloerverwarming mogelijk. Deze zaken hebben een negatief effect op het loopvlak van de wielen.

Particulier en MKB

We leveren aan particulier en MKB. U kunt de wielen per stuk bestellen, echter wij adviseren om altijd alle wielen te vervangen. Daarmee voorkomt u op korte termijn opnieuw problemen.

5 of 100 bureaustoelwielen

Kleine aantallen zijn dus geen probleem, en wilt u 50 sets bestellen dan kunnen we deze vrijwel altijd snel en uit voorraad leveren.

Geschikt voor Giroflex bureaustoelen

De bureaustoelwielen zijn universeel en bijzonder geschikt voor de volgende Giroflex bureaustoelen met 11m pen:

  • 64
  • 68
  • 353
  • 434
  • 545
  • 656

Giroflex weetje

Giroflex is de patentnaam voor de zgn. Federdreh stoel. Dit was de allereerste draaistoel met vering. Hierop had Albert Stoll wereldwijd patent aangevraagd. De in 1948 geïntroduceerde merknaam “Giroflex” (draaien en meegeven) is ontleend aan deze uitvinding.
In 1949 opent in België de eerste buitenlandse productie- en verkooplocatie. Ook volgt er een productielocatie in Brazilië. Daarna openen vestigingen in Duitsland, Nederland en Frankrijk.
De belangrijkste productielocatie en het centrum voor research en ontwikkeling blijven in Zwitserland. Vanaf 1962 komt een samenwerking met internationaal erkende bewegingsdeskundigen tot stand. Door deze koppeling ontstaat een nieuwe lijn van ergonomisch doordachte stoelen. Bureaustoelen die bedoeld zijn langdurig zitten en werken.In juli 2017 is Giroflex overgenomen door de Flokk Group.

Zachte wielen geschikt voor harde vloeren.

Bestelt u de wielen voor 15.00 uur? Dan wordt deze dezelfde werkdag verzonden.