Giroflex

U zoekt zachte bureaustoelwielen voor uw Giroflex bureaustoel?

Wij hebben ze in uitstekende kwaliteit en voor een scherpe prijs.

De wielen hebben een diameter van 50, 60 of 65mm en zijn voorzien van pemaat 11mm Ø x 22mm lang.

Kwaliteit zachtewielen voor de Giroflex bureaustoelen

Onze zachte wielen zijn van gelijke of zelfs betere kwaliteit dan uw huidige bureaustoelwielen. De wielen zijn TÜV gekeurd en voldoen aan de EN 12529 norm.
Met deze wielen kan uw bureaustoel weer jaren voort. Houd wel rekening met de invloed van uv-licht en vloerverwarming. Deze factoren zijn van invloed op de levensduur van de bureaustoelwielen.

Particulier en MKB

We leveren niet uitsluitend aan Midden en Kleinbedrijf. Ook particulieren zijn van harte welkom.
U kunt per wiel bestellen. Echter wij raden aan om een complete set van 5 wielen te vervangen. Zo voorkomt u op korte termijn opnieuw problemen.

Eigen voorraad, snel leverbaar

Kleine aantallen zijn dus mogelijk. Wilt u een groot aantal bureaustoelwielen bestellen? Deze kunnen we vrijwel altijd leveren.

Heeft u uw penmaat opgemeten?

Standaard leveren wij de wielen met een 11mm pen.

Interstuhl, Comforto en Ikea werken met verschillende penmaten!

U heeft een andere penmaat dan
de gebruikelijke 11mm?


Geschikt voor Giroflex bureaustoelen.
Deze zachte wielen zijn universeel toe te passen en bijzonder geschikt voor de volgende Giroflex bureaustoelen met penmaat 11mm Ø:


Giroflex wetenswaardigheid

Giroflex is de patentnaam voor de zgn. Federdreh stoel. Dit was de allereerste draaistoel met vering. Hierop had Albert Stoll wereldwijd patent aangevraagd. De in 1948 geïntroduceerde merknaam “Giroflex” (draaien en meegeven) is ontleend aan deze uitvinding.
In 1949 opent in België de eerste buitenlandse productie- en verkooplocatie. Ook volgt er een productielocatie in Brazilië. Daarna openen vestigingen in Duitsland, Nederland en Frankrijk.
De belangrijkste productielocatie en het centrum voor research en ontwikkeling blijven in Zwitserland. Vanaf 1962 komt een samenwerking met internationaal erkende bewegingsdeskundigen tot stand. Door deze koppeling ontstaat een nieuwe lijn van ergonomisch doordachte stoelen. Bureaustoelen die bedoeld zijn langdurig zitten en werken. In juli 2017 is Giroflex overgenomen door de Flokk Group.

~ Giroflex weetjesMeer weten over ons of over onze wielen?

Komt u graag in contact met ons, komt u er niet helemaal uit of wilt u advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Vergeet ook niet onze webshop te bekijken!

.

A & I Kantoorinrichting Amsterdam