Züco

Home » Zachte wielen » Züco

Züco

Züco. Zachte wielen vervangen? Wij versturen elke werkdag. Bureaustoelwielen van uitzonderlijke kwaliteit. En dat voor een redelijk scherpe prijs.
Deze zachte bureaustoelwielen hebben een diameter van 50mm en 60mm. Ze zijn uitgevoerd met een metalen stift van 11mm x 22mm.

Europese kwaliteit bureaustoelwielen

De bureaustoelwielen zijn van dezelfde of misschien wel een betere kwaliteit dan uw huidige Zuco bureaustoelwielen. De wielen hebben een strenge TÜV keuring doorstaan. Daarbij zijn ze volgens de EN 12529 norm gecertificeerd.
Op deze hoogwaardige bureaustoelwielen kan u weer comfortabel rollen. Het loopvlak is vervaardigd uit streepvrij en slijtvast polyurethaan ( PU ). Echter, let wel op met vloerverwarming en direct zonlicht. Deze zaken kunnen invloed hebben op het levensduur van het zachte loopvlak.

Züco bureaustoelwielen

Zachte wielen leveren we aan kleine ondernemingen en wederverkopers. Echter ook aan bijvoorbeeld winkels en architecten. Tevens bent u als particulier van harte welkom. De bureaustoelwielen zijn per stuk te bestellen. Echter, ons advies is om altijd vijf wielen tegelijk te vervangen. Daarmee voorkomt u opnieuw een probleem op korte termijn.

Eigen voorraad

Wij werken met een ruime eigen voorraad. Daarom kunnen we dagelijks onze bureaustoelwielen versturen. Op werkdagen vanuit ons magazijn bij Amsterdam Arena. Afhalen is op afspraak mogelijk.
Wilt u 25 sets of meer wilt bestellen? Dan zijn deze bijna altijd op voorraad en zijn tevens direct leverbaar.

Geschikt voor Züco bureaustoelen

Deze bureaustoelwielen hebben een diameter van 60mm. Daarom zijn ze universeel toepasbaar. Tevens geschikt voor de volgende Züco bureaustoelen:

  • Conte
  • Cubo
  • DucaRe
  • Effe
  • Forma
  • Lacinta
  • Signo

Zuco weetje

Wat hebben Rolex, Sbarro en Züco gemeen? Alle drie exclusieve premium merken uit Zwitserland.
Züco is intussen onderdeel van de “Dauphin HumanDesign® Group”.
De basis voor het bedrijf Dauphin werd gelegd in 1968. Oprichter en eigenaar Friedrich-Wilhelm Dauphin startte met het geven van adviesdiensten voor bedrijven. Onder andere aan “Evertaut”. Een Engelse fabrikant van bureaustoelen.

Zachte wielen geschikt voor harde vloeren.

Bestelt u de wielen voor 15.00 uur? Dan wordt deze dezelfde werkdag verzonden.