Züco

Züco bureaustoelwielen

Zelfs voor Züco hebben wij bureaustoelwielen op voorraad waarmee u de huidige wielen direct kunt vervangen. Door een groot aantal oorzaken kan het zo zijn dat uw Züco stoel niet meer lekker rolt. Met het vervangen van de wielen voorkomt u dat u hier nog langer aan moet irriteren.

Wij houden drie modellen bureaustoelwielen aan waarmee u de huidige Züco bureaustoelwielen kunt vervangen. Deze wielen zijn vanaf slechts 4 euro te koop en worden binnen een werkdag geleverd.

Onze drie bureaustoelwielen zijn allen voor een hardevloer. Deze zachte wielen zijn uitermate geschikt voor vloeren van bijvoorbeeld steen en hout.

Bij ons koopt u voordelig zachte wielen in

Wij vinden dat het vervangen van je Züco bureaustoelwielen niet duur hoeft te zijn. Deze gedachte brengen we in de praktijk door vervangende wielen voor uw Züco stoel aan te bieden vanaf 4 euro.

De wielen die we aanbieden variëren van 50 tot 60 mm, oftewel de meest aangenomen maten in de Züco bureaustoelwielen wereld. U bent er daarom zeker van dat de bureaustoelwielen die u bij ons koopt, ook echt passen.

En zelfs het bevestigen kost u nauwelijks tijd. U plugt de wielen er met groots gemak in. Nadat u dit gedaan hebt kunt u direct weer heen en weer rollen op uw Züco stoel zoals je gewend bent.

Alle drie de zachte wielen zijn ongeremd. Dat wil zeggen dat ze niet conform ARBO zijn.

Bestel snel uw bureaustoelwielen voor Züco bij ons in de webshop

Uw Züco bureaustoelwielen zo snel mogelijk vervangen? Bestel dan snel uw nieuwe wielen bij ons in de webshop en u kunt ze morgen al in huis verwachten. Wij leveren namelijk binnen een werkdag!

Toont alle 3 resultaten