BMA Axia

BMA Axia bureaustoelwielen 
Wielen van deze stoel zijn fenomenaal als u ze net hebt. Alleen binnen korte tijd kunnen de originele bureaustoelwielen al wat minder lekker lopen. En dat is waarom u regelmatig moet controleren of de wielen nog wel dat doen, waar ze voor gemaakt zijn.

Bureaustoelwielen kopen voor een BMA Axia stoel? Dat kan, zoals u ongetwijfeld al hebt gemerkt, bij ons. Wij hebben diverse modellen wielen die op de BMA Axia stoelen gemonteerd kunnen worden. Deze wielen zijn volgens ons precies dat wat een goede Axia stoel nodig heeft.
Zachte wielen voor op harde vloeren
Tussen ons assortiment zijn onder andere zachte bureaustoelwielen te vinden voor BMA Axia modellen. Deze wielen zijn logischerwijs bestemd voor harde vloeren. Een stoel op een harde vloer moet namelijk voorzien zijn van zachte rollers om goed te kunnen rollen.

Het is niet ongewoon voor wielen om na enkele jaren compleet versleten te zijn. Dit kan onder andere door simpele slijtage ontstaan zijn maar ook door UV-straling en schoonmaakmiddelen.

Betaalbaar de BMA Axia bureaustoelwielen vervangen? Dan zijn wij de specialist die u hierbij kan helpen.

Nieuwe wielen voor uw BMA Axia stoel

Op deze pagina zijn de mogelijkheden te vinden om jouw BMA Axia stoel van nieuwe wielen te voorzien. Deze wielen zijn geschikt voor vrijwel alle modellen en kunnen eenvoudig geplaatst worden.

Let wel op dat u voor een zachte vloer harde wielen aanschaft en voor een harde vloer zachte wielen. Dan weet u zeker dat u prettig kunt rollen!

Alle 3 resultaten